Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Futbol Sezonu beIN Sports Ekranlarında Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Futbol Sezonu beIN Sports Ekranlarında Başlıyor

Türkiye’de sporun olmazsa olmazı Digiturk, yeni futbol sezonuna güçlü bir giriş yapıyor. Büyük çekişmeye sahne olacak Spor Toto Süper Lig, Premier Lig, Bundesliga, Ligue 1 ve Spor Toto 1. Lig heyecanı ilk hafta maçları ile 5 Ağustos Cuma gününden itibaren beIN SPORTS ekranlarında başlıyor. 

 

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, bu sezon da sporseverlere beIN SPORTS’ta futbol şöleni sunmaya devam ediyor. 5 Ağustos Cuma günü başlayacak olan Spor Toto Süper Lig, Premier Lig, Bundesliga ve Ligue 1’in ilk hafta heyecanı beIN SPORTS ve beIN CONNECT ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor. 

 

Futbolseverler, beIN SPORTS ekranlarından yayınlanacak olan İstanbulspor – Trabzonspor, Crystal Palace – Arsenal, E. Frankfurt – Bayern Münih, Olympique Lyon – AC Ajaccio açılış karşılaşmaları ile yeni sezona merhaba diyecek.

 

Spor Toto Süper Lig’de dev sezonda sahne açılıyor

 

2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig’de büyük heyecanla başlıyor. Trezeguet, Denswill ve Larsen gibi yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren son şampiyon Trabzonspor; teknik direktör Jorge Jesus yönetimde kadrosunu Bruma, Joao Pedro, Willian Arao gibi isimlerle yenileyen Fenerbahçe; Okan Buruk’un teknik direktörlük koltuğuna geçtiği ve Seferoviç, Sergio Oliveira, Leo Dubois gibi isimlerle kadrosunu takviye eden Galatasaray; Gedson Fernandes, Jackson Muleka, Weghorstlu Beşiktaş, şampiyonluk için mücadele edecek. Yıldızlar geçidi, Türkiye’nin spor kanalı beIN SPORTS’ta olacak.

 

Avrupa’daki kıyasıya mücadele beIN SPORTS’ta!

 

İngiltere Premier Lig sevenler Liverpool, Manchester City, Arsenal ve Manchester United gibi devlerin kıyasıya mücadelesine, bu sene beIN SPORTS ekranlarında şahit olacak. Halaand, Salah, Sterling ve Rashford gibi yıldızların sahne alacağı Premier Lig’de sezonun ilk maçında Arsenal, Crystal Palace’a konuk olacak. 

 

Geçtiğimiz yıl oyun kalitesiyle dünya futboluna damgasını vuran Almanya Bundesliga’da da heyecan yine kaldığı yerden; beIN SPORTS’tan devam edecek. Sadio Maneli Bayern Münih, Jude Bellinghamlı Dortmund, Nkunkulu Liepzig’in nefesleri kesecek şampiyonluk yarışında, ilk perde E. Frankfurt-Bayern Münih mücadelesiyle açılacak. 

 

Messi-Mbappe-Neymarlı üçlüsü ile PSG, milli yıldızımız Cengiz Ünderli Marsilya, Ben Yedderli Monaco gibi devlerin mücadele edeceği Fransa Ligue 1’de heyecanın adresi yine beIN SPORTS olacak. Oyun temposuyla dikkat çeken Fransa Ligue 1’de sezonun ilk maçında Olympique Lyon, AC Ajaccio’yu ağırlayacak. 

 

***

Süper Lig’de ilk maç günü programı:

5 Ağustos Cuma

21:00    İSTANBULSPOR – TRABZONSPOR / beIN SPORTS 1 

 

Premier Lig:

5 Ağustos Cuma

22:00    CRYSTAL PALACE – ARSENAL / beIN SPORTS 3

 

Bundesliga:

5 Ağustos Cuma

21:30    E. FRANKFURT – BAYERN MÜNİH / beIN SPORTS 4 

 

Ligue 1: 

5 Ağustos Cuma

22:00    LYON – AJACCIO / beIN SPORTS 2 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tat Gıda “Dijital Tarla Günü”nde Çiftçilerle BuluştuÖnceki Haber

Tat Gıda “Dijital Tarla Günü”nde Çiftçil...

Yaz Neşesi sinema keyfi Körfez’de yaşandıSonraki Haber

Yaz Neşesi sinema keyfi Körfez’de yaşand...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar