Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Yaz Neşesi sinema keyfi Körfez’de yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaz Neşesi sinema keyfi Körfez’de yaşandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Kocaeli’nde Yaz Neşesi açık hava sineması etkinliği Körfez ilçesiyle devam etti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaz aylarında birbirinden renkli kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. “Kültür, sanat, eğlence, hayatın içinde sen de gel” sloganıyla düzenlenen Yaz Neşesi etkinlikleri kapsamında Körfez ilçesinde açık hava sineması ve yerel müzisyen konserleri gerçekleştirildi.

 

AÇIK ALANDA SİNEMA KEYFİ

Kocaeli’de yaşayan vatandaşlar yaz aylarında sahilleri boş bırakmıyor. Sahillerde vakit geçiren vatandaşlar için açık alanda birbirinden renkli kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenleniyor. Büyükşehir’in düzenlediği Yaz Neşesi açık hava sinema etkinliği vatandaşlara unutulmayacak bir akşam yaşatıyor. “Kültür, sanat, eğlence, hayatın içinde sen de gel” sloganıyla düzenlenen ve Gölcük ilçesinden başlayan etkinlikler Kartepe, İzmit ve Körfez ilçelerinde devam etti.

 

YEREL MÜZİSYENLERDEN KONSER
Pandemi döneminde zor günler geçiren yerel müzisyenlere destek amacı ile başlatılan konserlerde Kocaelili sanatçılar sahne almaya devam etti. Körfez Tütünçiftlik Sahilindeki açık alanda kurulan sahnede yerel sanatçılar birbirinden güzel şarkılarını vatandaşlar için seslendirdi. Programın sonunda ise ‘Aykut Enişte 2” filmi açık havada oynatıldı. Büyükşehir’in patlamış mısır ikramı eşliğinde filmi izleyen vatandaşlar, keyifli bir yaz akşamı geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

 

AÇIK HAVADA SİNEMA

Etkinlikte yerel sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile oldukça eğlenen vatandaşlar zaman zaman şarkılara eşlik edip halay çekip horon tepti. Konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi’nin patlamış mısır ikramıyla ‘Aykut Enişte 2” filmi izletildi.

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Futbol Sezonu beIN Sports Ekranlarında BaşlıyorÖnceki Haber

Futbol Sezonu beIN Sports Ekranlarında B...

Bilişim 500’e Türk Telekom DamgasıSonraki Haber

Bilişim 500’e Türk Telekom Damgası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar