Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Türkiye’nin güvenilir kırtasiye markası Faber-Castell ile okul alışverişi başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye’nin güvenilir kırtasiye markası Faber-Castell ile okul alışverişi başlıyor
​​​​​​​Nesilden nesile uzanan, dayanıklı ve ergonomik ürünleri tüketiciyle buluşturan Faber-Castell, bu yıl da okul alışverişlerinde öğrencilerin bir numaralı tercihi olmaya hazırlanıyor.

DÜNYANIN en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell, yeni okul dönemi öncesinde minik ellerin rahatlıkla kullanabileceği üçgen gövdeli okul kalemi, ergonomik üçgen okul silgisi ve canlı renklerde ve farklı çeşitte birçok boyama ürünüyle ile öne çıkıyor.

 

Türkiye’de Adel Kalemcilik çatısı altında tüketicilerine ulaşan Faber-Castell ürünleriyle, çocuğunuzun okul alışverişini güvenle yapabilir ve minik ellerin kullanabileceği kolaylıktaki ürünleri çocuklarınıza rahatlıkla sunabilirsiniz. Öğretmenlerin de tercih ettiği marka, okul alışveriş listelerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Listelerin olmazsa olmazlarından olan kalem, silgi ve kalemtıraş Faber-Castell’in ergonomik tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

 

Ergonomik okul kalemi ile çocuklar elleri yorulmadan rahatça yazmayı öğreniyor

Faber-Castell kırmızı okul kurşun kalemi, minik elleri yormayan üçgen gövdesi sayesinde ergonomik tutuş sağlarken, çocuklarınızın bastırmasına gerek kalmadan yumuşak bir yazım imkanı sunuyor. Tüm Faber-Castell kurşun kalemlerinde olduğu gibi uç kırılmasına karşı direnci artıran özel yapıştırma sistemine sahip bu kurşun kalem de oldukça. Faber-Castell 2.5B kurşun kalemin gövdesi tüm diğer ağaç gövdeli kalemlerinde olduğu gibi sürdürülebilirliği olan sertifikalı ormanlardan elde ediliyor. 

 

İnce ayrıntıları rahatça silmek toz bırakmayan üçgen okul silgisine emanet

Faber-Castell’in toz bırakmayan üçgen okul silgisi, öğrenciler için ergonomik kullanım sunuyor. Üçgen formdaki tasarım rahat tutuş sağlarken, kurşun kalem ile yazılmış yazıları iz bırakmadan siliyor. Dust-free üçgen okul silgisiyle silgi artıkları toparlanarak tek parça haline geliyor. Böylece masanın üstü kirlenmiyor, yerler silgi tortusu olmuyor. 

 

 

250 yılı aşkın süredir gelenekle yenilikçiliği başarıyla birleştiren bir dünya markası olan Faber-Castell okul alışverişlerinin güvenilir markası olmaya devam ediyor. “Faber-Castell hayal gücünü destekler” mottosuyla hayallerini yazmak, silip yeniden yaratmak ve kalemini yine yeniden açmak isteyen tüm çocukların her zaman yanında.

 

 

 Adel Kalemcilik hakkında:

Türkiye’de kırtasiye denince akla ilk gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, 1969’da İstanbul-Kartal’daki üretim tesisinin açılışıyla faaliyete geçti. Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 1996 yılında Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Adel, dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell ile kuruluşundan bu yana sürdürdüğü iş birliğini 1995 yılında ortaklıkla pekiştirdi. Adel, bu ortaklığın gücü ile Türkiye’ye değer katan yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Temmuz 2015’ de Çayırova’daki yeni üretim tesisine taşınan Adel Kalemcilik, 4.500’e yakın ürün çeşidini kullanıcılarına sunuyor. 2020 itibariyle birçok marka ile yola devam eden Adel Kalemcilik’in ürün gamında, Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel ile birlikte TRT Çocuk lisanslı ürünleri, Adeland, Playgro, Sluban, markaları da yer alıyor. 2019 yılında AR-GE merkezini hayata geçiren şirket, ürün ve hizmetlerin gelişimini sürdürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYE’YE İMZA ATAN PİMTAŞ PLASTİK, DÜNYA’NIN TERCİHİ Önceki Haber

TÜRKİYE’YE İMZA ATAN PİMTAŞ PLASTİK, DÜN...

Adel Kalemcilik’ten  Antibakteriyel KalemlerSonraki Haber

Adel Kalemcilik’ten  Antibakteriyel Kale...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar