Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Adel Kalemcilik’ten  Antibakteriyel Kalemler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adel Kalemcilik’ten  Antibakteriyel Kalemler
Yenilikçilik değeri ile zamanın ruhuna uygun ürünler geliştiren Adel Kalemcilik, ürettiği Antibakteriyel kurşun kalemler ile kullanıcıların gönlünde yer edecek

Türkiye'de nesillerin gelişimine eşlik eden Adel Kalemcilik, “Kalite, Yenilikçilik, Başarma Tutkusu ve İyilik” olmak üzere 4 temel değeri ile “Hayallerini şekillendirmek, renklendirmek ve iz bırakmak isteyen herkesin hayatında olma” vizyonuyla çalışmaya devam ediyor. 

Adel Kalemcilik, 50 yıllık deneyimi ile zamanın ruhuna uyan, yenilikçi ürünler geliştirerek 2019’da kurduğu Ar-Ge Merkezi ile gelişen ve değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye sektöründe inovasyonun nabzını tutuyor. 

Adel Kalemcilik, Okul Kalemi, Prime Ürün Ailesi, Sınav Silgisi, Blackline Mekanik Kurşun Kalem gibi Adel markalı ikonik ürünlere imza atmasının yanı sıra her yıl 300 civarında yeni ürün çıkartarak tüketicilerine zengin bir ürün portföyü sunuyor. Tüm dünyanın COVID-19 salgını ile mücadele ettiği dönemde kırtasiye sektöründe TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi alan ilk şirket olan Adel Kalemcilik, yenilikçi bakış açısı ile ürettiği yeni antibakteriyel kurşun kalemleri tüketicisi ile buluşturuyor. 

Adel Kalemcilik, antibakteriyel kalemlerinin patentini alacak

Antibakteriyel kurşun kalemlerin üzerlerinde bulunan özel boya, kalem yüzeyinde bakterilerin oluşumunu %99,9 oranında engelliyor. Adel Kalemcilik, okullar, kreşler, iş yerleri gibi paylaşımlı ortamlarda hijyenine ve sağlığına dikkat eden herkesin favorisi olacak bu yeni ürünleri için patent başvurusunda da bulundu.

Adel Kalemcilik’in en yeni ürünü olan antibakteriyel kurşun kalemler yuvarlak gövdesi ve 3 renk seçeneği ile tüketicilerin kullanımına sunuluyor.

Antibakteriyel ürün serisinin devamı niteliğinde olacak olan Antibakteriyel Boya Kalemlerinin de yakın zamanda tüketiciyle buluşması planlanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye’nin güvenilir kırtasiye markası Faber-Castell ile okul alışverişi başlıyorÖnceki Haber

Türkiye’nin güvenilir kırtasiye markası...

Yakın Doğu Oluşumu 5,5 ayda eğitime hazır hale getirdiSonraki Haber

Yakın Doğu Oluşumu 5,5 ayda eğitime hazı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar