Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Muharrem Çevik’den, Ramazan Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muharrem Çevik’den, Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Çevik mesajında: “Yüce Allah’ın, bizleri birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı'na ulaştırmış olmasının sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı müstesna zamanlardır.Bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle bu bayramı büyüklerimiz, komşularımız ve akrabalarımızla birlikte geçirememenin burukluğunu yaşıyoruz. Bayram hatırlamaktır, hatırlanmaktır. Bu bayramda sokağa çıkma yasağı kurallarına riayet ederek bayramı evimizde geçirelim. Büyüklerimizle, komşularımız ve akrabalarımızla olan bayramlaşmamızı telefon veya diğer iletişim araçlarıyla yapmaya gayret gösterelim.Öte yandan bayramı kanlar içerisinde geçiren Müslüman kardeşlerimiz var. Katil İsrail bu mübarek günlerde vahşice kan döküyor. Masum kanına giren insanlık yoksunlarını Allah’a havale ediyorum. Bütün ülkeler orta doğuda yaşananları görüyor ve susuyorlar. Biz Türkiye olarak asla susmayacağız.Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, bu kutsal vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, herkese aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Başkan Çevik mesajında: “Yüce Allah’ın, bizleri birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı'na ulaştırmış olmasının sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı müstesna zamanlardır.


Bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle bu bayramı büyüklerimiz, komşularımız ve akrabalarımızla birlikte geçirememenin burukluğunu yaşıyoruz. Bayram hatırlamaktır, hatırlanmaktır. Bu bayramda sokağa çıkma yasağı kurallarına riayet ederek bayramı evimizde geçirelim.

Büyüklerimizle, komşularımız ve akrabalarımızla olan bayramlaşmamızı telefon veya diğer iletişim araçlarıyla yapmaya gayret gösterelim.


Öte yandan bayramı kanlar içerisinde geçiren Müslüman kardeşlerimiz var. Katil İsrail bu mübarek günlerde vahşice kan döküyor. Masum kanına giren insanlık yoksunlarını Allah’a havale ediyorum. Bütün ülkeler orta doğuda yaşananları görüyor ve susuyorlar. Biz Türkiye olarak asla susmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularla kutlar, bu kutsal vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, herkese aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşadamı Akgün Lülü’den Ramazan Bayramı MesajıÖnceki Haber

İşadamı Akgün Lülü’den Ramazan Bayramı M...

KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas: ”Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor”Sonraki Haber

KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas: ”Maliye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar