Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

İşadamı Akgün Lülü’den Ramazan Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşadamı Akgün Lülü’den Ramazan Bayramı Mesajı
Akgün Lülü mesajında: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı şerifin bitiminde bir bayrama daha kavuşmanın milletimiz başta olmak üzere tüm İslam Âlemince sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.Bayramlar aynı dinin, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları gideren manevî zenginlik kaynaklarıdır.İdrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Bayramı’nı da milletçe ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizle sevgi ve saygı, kardeşlik, beraberlik, dostluk duygularının birlikte alabildiğine canlandığı günler olarak geçireceğiz.Ramazan ayının manevi ikliminde bayramlaşacağız.Ramazan Bayramının tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu; savaşın, terörün, çatışmaların, salgın hastalıkların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Koronavirüs salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski ortadan kaldırmak için bu bayramı da Türkiye olarak evlerimizde geçireceğiz. Bu bayramda tedbirlere uymalıyız ki kavuşabilelim. Herşey normale döndüğünde asıl bayram o olacak. Tüm islâm aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Akgün Lülü mesajında: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı şerifin bitiminde bir bayrama daha kavuşmanın milletimiz başta olmak üzere tüm İslam Âlemince sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Bayramlar aynı dinin, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları gideren manevî zenginlik kaynaklarıdır.


İdrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Bayramı’nı da milletçe ve tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimizle sevgi ve saygı, kardeşlik, beraberlik, dostluk duygularının birlikte alabildiğine canlandığı günler olarak geçireceğiz.

Ramazan ayının manevi ikliminde bayramlaşacağız.


Ramazan Bayramının tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu; savaşın, terörün, çatışmaların, salgın hastalıkların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Koronavirüs salgınının toplum sağlığı açısından oluşturduğu riski ortadan kaldırmak için bu bayramı da Türkiye olarak evlerimizde geçireceğiz. Bu bayramda tedbirlere uymalıyız ki kavuşabilelim.

Herşey normale döndüğünde asıl bayram o olacak. Tüm islâm aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halil Karahan’dan, Ramazan Bayramı MesajıÖnceki Haber

Halil Karahan’dan, Ramazan Bayramı Mesaj...

Muharrem Çevik’den, Ramazan Bayramı MesajıSonraki Haber

Muharrem Çevik’den, Ramazan Bayramı Mesa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar