Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Gençliğin yeni rap festivali DRILL DOWN 14 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gençliğin yeni rap festivali DRILL DOWN 14 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta

Yeni şehir festivali DRILL DOWN, bu yaza rap ve drill müziğin en popüler isimleriyle damgasını vurmaya hazırlanıyor! Festival kadrosu, şarkıları milyonlarca hayrana ulaşan yaratıcı ve beklenen isimlerden oluşuyor; Central Cee, IAMDB, Çakal&Reckol ve Lil Zey. Dünya gençliğinin yeni sesleri, Charm Music, Concerts East ve Firstclass Entertainment tarafından düzenlenen KüçükÇiftlik Park'ta 14 Ağustos'ta müzikseverlerle buluşacak.

 

Şehrin dinamiğinden beslenen yeni festival DRILL DOWN bünyesindeki güçlü müziğin vurucu tınılarından aldığı ilhamı mekan tasarımıyla harmanlayarak müziğin birbirinden yetenekli isimlerini 100 Müzik katkılarıyla Küçük Çiftlik Park’ta buluşturuyor. 

 

Şehre yeni bir soluk getirecek olan DRILL DOWN festivalinde; müzik ve kültürel tarihin zenginliğiyle çevrili Shepherds Bush'un içinde büyüyen, Day In The Life ve Loading hitleriyle milyonlarca dinlenmeye ulaşarak kendi jenerasyonuna ilham olan Central Cee, Portekiz ve Angola mirasından etkilenerek kadın hakları ve insani değerler konusundaki filtresiz müziği ile Vogue, Elle, GQ, Wonderland, Dazed, Evening Standard, Crack, NME ve The Guardian gibi önde gelen İngiliz basının 2021 yılının dinlenmesi gereken öncü kadınları listelerinde yer alan  IAMDDB, kariyerine Reckol‘le yaptıkları Kanalım Yok şarkısıyla başlayan, 2021 yılında LütfenÇarşamba Tatili, Riv Riv Riv şarkılarını yayımlayarak yaza damga vurduktan sonra 2022 yılında ANTRIKOT ve Benimle Gel parçalarıyla listeleri altüst eden Cakal, Cakal ile yaptıkları Glock parçaları Spotify'da listeleri alt üst ederek 20 milyon dinlenmeyi geride bıraktıktan sonra Sharinganİstediğim OlucakPerros Blancos parçalarının olduğu dokuz şarkılık “Özlüce Trap Boys” albümüyle büyük yankı uyandıran Reckol, Müzik İşletmeciliği ve Şarkı Yazarlığı eğitimi aldığı Berklee College of Music'e katıldıktan sonra kişisel deneyimini sürekli olarak sanatına çeviren ve çeşitli parti serilerinde boy göstererek muazzam bir dinleyici kitlesi yakalayan Lil Zey, 14 Ağustos Pazar günü KüçükÇiftlik Park’ta müzikseverlere hafızalardan silinmeyecek bir festival yaşatacak.

 

DRILL DOWN Festival, 14 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Park’ta. Biletler 290 TL’den başlayan fiyatlarla, 8 Haziran’dan itibaren Passo.com.tr ve Biletinial üzerinden satışta. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hat 250 ve 250G ile 24 saat ulaşımÖnceki Haber

Hat 250 ve 250G ile 24 saat ulaşım

Tat Gıda “Dijital Tarla Günü”nde Çiftçilerle BuluştuSonraki Haber

Tat Gıda “Dijital Tarla Günü”nde Çiftçil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar