Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Faber-Castell çocukların hayal gücünü desteklemeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Faber-Castell çocukların hayal gücünü desteklemeye devam ediyor
Nesilden nesile uzanan, dayanıklı ve ergonomik ürünleri tüketiciyle buluşturan Faber-Castell, bu yıl da çocukların hayallerini yeni pastel ve canlı renklerle desteklemeye devam ediyor.

DÜNYANIN en köklü yazım gereçleri firması olan Faber-Castell, okul öncesi ve ilköğretim çağındaki öğrencilerin kolaylıkla kullanabilecekleri ergonomik tasarıma sahip pastel renkler üçgen boya kalemi ve comfort yıkanabilir mürekkepli ergonomik gövdeli keçeli kalem serisi ile öne çıkıyor. Türkiye’de Adel Kalemcilik çatısı altında tüketiciye ulaşan Faber-Castell’in yepyeni ergonomik ve geniş renk seçeneğindeki kalemleriyle çocuklarınızın hayallerini sınırsız çizmelerine ve istedikleri gibi renklendirmelerine yardımcı olabilirsiniz. 

 

Şeker gibi pastel renklerde ergonomik boya kalemi

Faber-Castell’in pastel renkler üçgen boya kalemi seti şeker gibi on iki farklı renkten oluşuyor. Özellikle ilköğretim çağındaki öğrencilerin çizimleri için tasarlanmış olan bu kalemler, sağlam ambalajıyla da saklama kolaylığı sunuyor. Ergonomik tutuş sağlayan üçgen boya kalemleriyle çocuklar hayallerini, şeker gibi pastel renklerle kağıda dökebiliyor.

 

Yıkanabilir renklerle annelerin içi çok rahat

Çocuklar hayallerini kimi zaman bir kağıda kimi zamanda masa örtüsüne çizilebilecek kadar sınırsız kurabiliyorlar. Faber-Castell’in yıkanabilir mürekkepli ergonomik gövdeli keçeli kalem serisiyle okul öncesi ve ilköğretim çağındaki öğrenciler hayallerini özgürce çizebiliyor. Yıkanabilen mürekkebiyle kumaştan kolayca çıkan kalemlerin klasik, neon ve metalik renklerde farklı ürün seçenekleri bulunuyor.

 

250 yılı aşkın süredir gelenekle yenilikçiliği başarıyla birleştiren bir dünya markası olan Faber-Castell okul alışverişlerinin güvenilir markası olmaya devam ediyor. “Faber-Castell hayal gücünü destekler” mottosuyla hayallerini yazmak, silip yeniden yaratmak ve kalemini yine yeniden açmak isteyen tüm çocukların her zaman yanında.

 

 

Adel Kalemcilik hakkında:

Türkiye’de kırtasiye denince akla ilk gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, 1969’da İstanbul-Kartal’daki üretim tesisinin açılışıyla faaliyete geçti. Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 1996 yılında Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Adel, dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell ile kuruluşundan bu yana sürdürdüğü iş birliğini 1995 yılında ortaklıkla pekiştirdi. Adel, bu ortaklığın gücü ile Türkiye’ye değer katan yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Temmuz 2015’ de Çayırova’daki yeni üretim tesisine taşınan Adel Kalemcilik, 4.500’e yakın ürün çeşidini kullanıcılarına sunuyor.2020 itibariyle birçok marka ile yola devam eden Adel Kalemcilik’in ürün gamında, Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel ile birlikte TRT Çocuk lisanslı ürünleri, Adeland, Playgro, Sluban, markaları da yer alıyor. 2019 yılında AR-GE merkezini hayata geçiren şirket, ürün ve hizmetlerin gelişimini sürdürüyor


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aşçılık kariyerine yeni bir uzmanlık ekle: MSA Profesyonel Süperyat ŞefliğiÖnceki Haber

Aşçılık kariyerine yeni bir uzmanlık ekl...

Körfez Ulaştırma Türkiye’nin ilk Hibrit Lokomotiflerini Teslim AldıSonraki Haber

Körfez Ulaştırma Türkiye’nin ilk Hibrit...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar