Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Başkan Dilmaç’tan Ramazan Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dilmaç’tan Ramazan Bayramı Mesajı
Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Dilmaç mesajında: “Bizleri yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı Mübarek Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar; toplumun manevi bir zenginliği olup, insani vasıfları ön plana çıkaran, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yükseğe çıktığı çok özel günlerdir.Toplumumuzda önemli bir yeri olan bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakılarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duygularının yaşanabilmesine vesile olmasıdır. Ancak Orta Doğu’da yaşananlar bu temennilerimizin dışında gerçekleşmektedir. Katil İsrail Müslüman kardeşlerimize zulmü reva görmektedir. Rabbimden bu günlerin hürmetine bu akan kanın durdurmasını hak edene hak ettiği belayı vermesini diliyorum.Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı kutlar, ilimize, ülkemize, İslam âlemine ve dünya ülkelerine sağlık, huzur ve barış getirmesini, hayırlara vesile olmasını diler, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Dilmaç mesajında: “Bizleri yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı Mübarek Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bayramlar; toplumun manevi bir zenginliği olup, insani vasıfları ön plana çıkaran, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yükseğe çıktığı çok özel günlerdir.


Toplumumuzda önemli bir yeri olan bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakılarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duygularının yaşanabilmesine vesile olmasıdır. Ancak Orta Doğu’da yaşananlar bu temennilerimizin dışında gerçekleşmektedir. Katil İsrail Müslüman kardeşlerimize zulmü reva görmektedir. Rabbimden bu günlerin hürmetine bu akan kanın durdurmasını hak edene hak ettiği belayı vermesini diliyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı kutlar, ilimize, ülkemize, İslam âlemine ve dünya ülkelerine sağlık, huzur ve barış getirmesini, hayırlara vesile olmasını diler, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yurtbay Seramik’ten Bayramın Anlamını Derinden Sorgulatacak Sıcacık Bir Reklam FilmiÖnceki Haber

Yurtbay Seramik’ten Bayramın Anlamını De...

Başkan İlter Tellioğlu’dan, Ramazan Bayramı MesajıSonraki Haber

Başkan İlter Tellioğlu’dan, Ramazan Bayr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar