© Sektorel 2021

TUTUMLU ANNE’DEN TASARRUFLU ALIŞVERİŞ

Az kullanılmış ürünleri almak ve satmak isteyen yüz binlerce anneyi güvenli bir platformda buluşturan Tutumlu Anne, eşya kullanımındaki geri dönüşüm kültürünü yayarak alışverişi sosyal sorumlulukla birleştiriyor.

Az kullanılmış ürünleri almak ve satmak isteyen yüz binlerce anneyi güvenli bir platformda buluşturan Tutumlu Anne, eşya kullanımındaki geri dönüşüm kültürünü yayarak alışverişi sosyal sorumlulukla birleştiriyor. 

Tutumlu Anne, ikinci el bebek ve çocuk kıyafetleri ile pratik ev eşyalarını aynı platformda bulundurarak, sürdürülebilir moda anlayışını yaygınlaştırmaya ve hızla çöpe giden kıyafet, aksesuar ve oyuncakların tekrar kullanıma kazandırılmasına yardımcı oluyor. 

Tutumlu Anne kullanıcıları; evde kullanılmayan veya ihtiyaç fazlası ürünlerini web sitesindeki Dükkan’a yükleyip fiyat belirlemesi yaptıktan sonra, ürünlerinin satışı gerçekleştiği anda alışverişten talep ettikleri ücretin belirli miktarını isteğe bağlı olarak Kanserli Çocuklar Vakfı (KAÇUV)’na bağışlayabiliyor. Tutumlu Anne’den alışveriş yapan kişiler, hem dünyanın geleceği hem de sosyal sorumluluk adına önemli adımlar atıyor. Maddi ve manevi anlamda pratik bir çözüm olarak dijital pazarda ön plana çıkan platform, sürdürülebilir yaşam için de önemli bir yol açıyor.

Tutumlu Anne ve Sosyal Sorumluluk 

İhtiyaçların karşılanmasında ziyaretçilerini geri dönüşüm kültürüne yönlendiren Tutumlu Anne, yeni eşya üretiminde kullanılan hammaddelerden tasarruf edilmesini sağlıyor. Tutumlu Anne “Daha temiz bir dünya için ne yapabiliriz?” diye sorarak, endüstriyel moda anlayışıyla üretilen ve kullanıldıktan kısa süre sonra çöpe atılan eşyalar için harekete geçiyor. 

Tutumlu Anne’den Depo Bölümü

Tutumlu Anne’nin bir başka hizmeti ise; evde fazla olan veya kullanılmayan eşyaları kişilerin kapısından kargo aracılığı ile alarak kendi deposunda saklaması. Deposunda sakladığı ve sonra satışa hazır hale getirdiği eşyaları web sitesindeki Dükkan’a yükleyerek satışa sunan Tutumlu Anne sayesinde anneler kazanıyor. 

Ekonomik koşulları bilinçli alışverişle birleştirip bir sosyal sorumluluk köprüsü de oluşturan Tutumlu Anne, hem sürdürülebilir moda adına yaptıklarıyla hem de kanserli çocuklara bağış projesiyle benzer dijital alışveriş platformlarından ayrılıyor. 

Az kullanılmış kıyafet, oyuncak ve eşyaların çöp olmasını engelleyen, dünyaya ve çevreye iyilik yapan platform Tutumlu Anne’nin eşyalarını incelemek ve sürdürülebilir yaşama destek olmak için www.tutumluanne.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER