Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Zorlu PSM’nin açık hava etkinlikleri 18 Mayıs’ta başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zorlu PSM’nin açık hava etkinlikleri 18 Mayıs’ta başlıyor

Açık havada konserler, DJ setler, film gösterimleri, stand up şovları, iş çıkışlarının vazgeçilmezi özlenilen Afterwork etkinlikleri, spor müsabakaları ve çok daha fazlası ile bu yaz Vestel Amfi’de beraberiz. Zorlu PSM’nin sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi’de gerçekleşecek olan birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı programın Mayıs ayı takvimi ise açıklandı. 18 Mayıs’ta başlayacak etkinlikler tüm yaz boyunca devam edecek. Zorlu PSM’nin açık hava etkinliklerini kaçırmayın!  

 

Zorlu PSM, birbirinden keyifli etkinliklerin yer alacağı açık hava etkinlikleriyle bu yaz Vestel Amfi’de konuklarını ağırlıyor. Açık havada konserler, DJ setler, film gösterimleri, spor müsabakaları ve daha birçok farklı kategoride gerçekleşecek olan etkinlikler, Zorlu PSM’nin yaz aylarının vazgeçilmez mekanı Vestel Amfi’de katılımcıların beğenisine sunuluyor. Zorlu PSM Vestel Amfi’de dopdolu ve heyecan verici etkinliklerin yer aldığı programın Mayıs takvimini benzersiz yaz akşamları yaşamak adına kaçırmayın. 18 Mayıs’ta başlayacak olan programın detayları ise şu şekilde;

 

MAÇ GÖSTERİMİ: AVRUPA LİGİ FİNAL MAÇI // 18 MAYIS // VESTEL AMFİ // 22.00

UEFA Avrupa Ligi'nde final heyecanı, 18 Mayıs Çarşamba akşamı Vestel Amfi'de yaşanacak!

 

100 MUSIC PRESENTS AFTERWORK PARTY: EZGİ // 20 MAYIS // VESTEL AMFİ // 21.00

Zorlu PSM'nin popüler serisi "100 Music presents Afterwork Party", bu yıl da iş çıkışlarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Herkesin ücretsiz katılabileceği partide müzik, bolca dans ve barbekü Vestel Amfi’de yerini alacak. "100 Music presents Afterwork Party” 2022 Yaz’ını 20 Mayıs’ta Ezgi ile açıyor!

 

VESTEL PSM RADYO PRESENTS: DOĞU ORCAN & KAAN SEZYUM // 21 MAYIS // VESTEL AMFİ // 20.00

Zorlu PSM’nin gözde açık hava mekanı Vestel Amfi, bu Yaz da Vestel PSM Radyo DJ’lerine ev sahipliği yapacak! Doğu Orcan ve Kaan Sezyum, 21 Mayıs’ta Vestel Amfi’de DJ setin başına geçecek.

 

BAŞKA SİNEMA FİLM GÖSTERİMİ: THE KING’S SPEECH // 23 MAYIS // VESTEL AMFİ // 20.00

Kral VI. George’un gerçek hikâyesine dayanan The King’s Speech filmi, Zorlu PSM'nin açık hava sinemasına dönüşecek olan Vestel Amfi'de izleyicilerini bekliyor. Kral olmaya itilen korku içindeki bir adamla, onu Kral olabileceğine ve kekemeliğini yenebileceğine inandırmaya azmeden çılgın terapistin hikayesi anlatıldığı film, 23 Mayıs akşamı unutulmaz bir seyir keyfi sunmaya hazırlanıyor. 

 

LADY MALUMAT STAND UP // 24 MAYIS // VESTEL AMFİ // 20.00

Lady Malumat, 24 Mayıs akşamı tek kişilik stand up gösterisiyle Vestel Amfi’de!

 

CENK BOZKURT // 25 MAYIS // VESTEL AMFİ // 21.00

 

Cenk Bozkurt, 25 Mayıs akşamı Vestel Amfi’de DJ setin başına geçecek. 2019 yılında DJ'lik kariyerine başlayan Cenk Bozkurt elektronik müzikte kendi sound'unu inşa etmeye amaçlıyor. Tech-house, house, lo-fi, progressive techno ve techno tarzlarında performans sergilemektedir. Yaptığı performanslarda beğeni toplayan Cenk, beklentilerin üstünde çalışmalarıyla dinleyicileri etkilemeyi başarıyor.

 

100 MUSIC PRESENTS AFTERWORK PARTY: TUTAN // 26 MAYIS // VESTEL AMFİ // 20.00

 

Herkesin ücretsiz katılabileceği partide müzik, bolca dans ve barbekü Vestel Amfi’de yerini alacak. Tutan, 26 Mayıs akşamı "100 Music presents Afterwork Party" ile Vestel Amfi’de unutulmaz bir gece yaşatacak.

 

AKSAK // 27 MAYIS // VESTEL AMFİ // 21.00

 

Elektronik müzik sektörüne 30 yılı aşkın süredir neredeyse her alanda hizmet etmeye devam eden Aksak, beklenmedik dönüşlere izin veren ama her zaman funk, disco ve soul barından tarzıyla Aksak, 27 Mayıs’ta Vestel Amfi’de!

 

VESTEL PSM RADYO PRESENTS: ÖYKÜ ŞENER // 30 MAYIS // VESTEL AMFİ // 20.00

 

Zorlu PSM’nin gözde açık hava mekanı Vestel Amfi, bu Yaz da Vestel PSM Radyo DJ’lerine ev sahipliği yapacak! Öykü Şener, 30 Mayıs’ta Vestel Amfi’de DJ setin başına geçecek!


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Altınok: Keçiören Öğrenciler İçin Bir NimetÖnceki Haber

Başkan Altınok: Keçiören Öğrenciler İçin...

Tarımın kalbi Finike’de atıyorSonraki Haber

Tarımın kalbi Finike’de atıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar