Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Zorlu PSM’de Bu Hafta: 5- 11 Nisan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zorlu PSM’de Bu Hafta: 5- 11 Nisan
Her yaşın ve her zevkten sanatseverin daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM, yepyeni sahnesi hem fiziksel hem de PSM Online üzerinden sanatseverlere ulaşmayı sürdürüyor.

Her yaşın ve her zevkten sanatseverin daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM, yepyeni sahnesi hem fiziksel hem de PSM Online üzerinden sanatseverlere ulaşmayı sürdürüyor. 

Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan “İbrahim Selim ile Bu Gece”; dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz’ın son şovu CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum – Plus; Kalben’in Beatles’ın ruhunu çağıracağı The Beatles - Atan Kalpler Kulübü konseri; 90'lı yılların sonlarından bugüne kadar ülkenin en tanınan ve sevilen sanatçılarından biri olan Yaşar ve kontrbasta Ozan Musluoğlu, trompette Barış Doğukan Yazıcı, saksafonda Engin Recepoğulları, piyanoda Ercüment Orkut ve davulda Ferit Odman’dan oluşan “Ozan Musluoğlu Quintet” haftanın öne çıkan online performansları olarak dikkat çekiyor.

Sezon programına yepyeni dijital seriler de ekleyen Zorlu PSM, hafta boyunca Zorlu PSM Youtube kanalı üzerinden “Bir Masada Oturduk” ve “Sahne Tozu Yutanlar” programlarıyla sanatseverlere ulaşmaya devam edecek.

 

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 5 NİSAN PAZARTESİ // PSM ONLINE // 21.00

 

Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan İbrahim Selim’in Zorlu PSM Youtube kanalındaki sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece” Zorlu PSM Online üzerinden izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. İbrahim Selim’in renkli sunumunun yanı sıra her hafta sürpriz bir konuğun katıldığı programda müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşamak için online yerinizi almayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 19.00

Etkinlik Başlangıç: 21.00

 

Bilet Fiyatı: 

Online Program Bileti Fiyat: 25,00 TL

 

 

CMYLMZ - DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS //  06 – 07 NİSAN // TURKCELL SAHNESİ // 18.00 

 

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum - Plus şovunun yeni sezon gösterileri ile 6 ve 7 Nisan tarihlerinde #mesafeliamabirlikte mottosuyla yeniden Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Kapı Açılış: 17.15

Etkinlik Başlangıç: 18.00

 

*Biletler Tükendi.

 

SAHNE TOZU YUTANLAR //  06 NİSAN SALI // ZORLU PSM YOUTUBE KANALI // 20.00

 

Tiyatrodan müziğe danstan müzikale kadar farklı sanat dallarını aynı heyecanla sahneye taşıyan pek çok sanatçıyı ağırlayan Zorlu PSM’nin dijital serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da her hafta sanatçılar birbirlerine merak ettiklerini sormaya ve sahnede olmanın kendileri için anlamını konuşmaya devam ediyor. “Hayallerin sınır tanımadığı bir deneyim alanı olan sahneyi bir de onların ağzından dinleyelim” diyerek hayata geçirilen “Sahne Tozu Yutanlar” her Salı saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalından ücretsiz olarak izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. 

 

Zorlu PSM Youtube kanalı için: 

https://www.youtube.com/channel/UC8882ICs-Exdx6leIfOUclg?view_as=subscriber

 

KALBEN PERFORMS THE BEATLES- ATAN KALPLER KULÜBÜ //  07 NİSAN ÇARŞAMBA // PSM ONLINE // 18.30

Kalben, renk, din, dil, cinsiyet gibi insanları kategorize eden aidiyet etiketlerini sıfırlayarak müzikle, dansla ve sevgiyle kendine ait hissetme yolları var eden Beatles’ın ruhunu çağıracağı The Beatles - Atan Kalpler Kulübü konseri ile çocukluğun taze neşesini ve rock’n roll atmosferini yeniden sahneye taşımaya hazırlanıyor. Sanatçının Beatles’ın kalplere kazınan şarkılarını PSM Online üzerinden seslendireceği Kalben Performs The Beatles - Atan Kalpler Kulübü konseri için 7 Nisan akşamına yerinizi ayırmayı unutmayın.

Bilet Fiyatları;

Online Konser Bileti - 22,50 TL

 

YAŞAR // 09 NİSAN CUMA // PSM ONLINE // 18.00

1996 yılında yayınladığı Divane isimli ilk albümüyle ülke çapında adını duyuran ve 90'lı yılların sonlarından bugüne kadar ülkenin en tanınan ve sevilen sanatçılarından biri olan Yaşar, 9 Nisan akşamı PSM Online üzerinden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları;

Online Konser Bileti - 22,50 TL

 

BİR MASADA OTURDUK // 09 NİSAN CUMA // ZORLU PSM YOUTUBE KANALI // 20.00

Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in kendi kreatif alanını bir sahneye dönüştürdüğü ve her hafta farklı bir müzisyen konuğu ağırladığı Zorlu PSM’nin müziği odağına alan yepyeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” Nisan ayı boyunca Zorlu PSM Youtube kanalında. Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz kulübü touché’de gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk” her Cuma Zorlu PSM YouTube kanalından ücretsiz olarak izleyicilerle buluşuyor.


 Zorlu PSM youtube kanalı için: 

https://www.youtube.com/channel/UC8882ICs-Exdx6leIfOUclg?view_as=subscriber

 

 

OZAN MUSLUOĞLU QUINTET // 10 NİSAN CUMARTESİ // PSM ONLINE // 18:00

16 yaşında basgitar ile tanışan ve Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde eğitim alırken, eş zamanlı olarak Marc Johnson, David Friesen, Dominique Lemerle ve Robert Balzar ünlü basçılar ile atölyelere katılan Ozan Musluoğlu’nun trompette Barış Doğukan Yazıcı, saksafonda Engin Recepoğulları, piyanoda Ercüment Orkut ve davulda Ferit Odman’dan oluşan projesi “Ozan Musluoğlu Quintet” çok özel bir performans ile  10 Nisan akşamı PSM Online üzerinden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

Online Konser Bileti Fiyat: 22,50 TL


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ALİ BABACAN’DAN ERDOĞAN’A DIŞ POLİTİKA ELEŞTİRİSİÖnceki Haber

ALİ BABACAN’DAN ERDOĞAN’A DIŞ POLİTİKA E...

Siber Güvenlik Sigortası Neden Zorunlu Olmalı?Sonraki Haber

Siber Güvenlik Sigortası Neden Zorunlu O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar