Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Zamana Şık Dokunuş: Michael Kors

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zamana Şık Dokunuş: Michael Kors

Dünyaca ünlü lüks aksesuar ve hazır giyim markası Michael Kors, göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken yeni saat modeliyle sonbaharın asaletini şıklıkla buluşturuyor.

 

Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Michael Kors’un yeni modeli, zamana saygılı, şık ve göz kamaştıran detayları seven kadınların favorisi olmaya aday. Rose gold, metalik gri ve gümüş tonlarının asil ahengini yansıtan model, şık bir aksesuar olarak dikkat çekiyor. Güçlü tasarımını zarif çizgilerinden alan Michael Kors’un yeni modeli, tarzıyla fark yaratan kadınlara da ilham veriyor.

 

 

Michael Kors koleksiyonunda yer alan birbirinden şık modelleri Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

 

Fiyat bilgisi:

MK5735 – 3.930 TL

 

Saat&Saat hakkında: 

Temelleri 1971 yılında atılan Saat&Saat, 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiye’de distribütörlüğünü alarak müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden asla taviz vermeyen, profesyonel bir yönetim anlayışla büyümesini sürdürdü. 2006 yılında perakende sektörüne adım atan Saat&Saat, 2016’da dünya markası Welder’in tüm haklarını satın aldı ve aynı yıl Wesse markasını da portföyüne ekledi. 2017’de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını yaptı. 2020 yılında ise Jacques Philippe markasını kendi bünyesine katıp, U.S. Polo Assn. markasının da 34 ülkede üretim ve satış haklarını alarak global arenaya adım attı. 2021 yılında Milano X Change markasının da haklarını satın alan Saat&Saat; Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30’a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 165 mağazası ve 600 bayisinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri www.saatvesaat.com.tr adresi üzerinden de saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Türkiye’de tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan Saat&Saat, ayrıca sektörde ilk ve tek olan “tüm mağazalarda teknik servis” hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PAŞABAHÇE MAĞAZALARI YEPYENİ ÜRÜNLERİ İLE  EVLERE ŞIKLIK KATIYOR Önceki Haber

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI YEPYENİ ÜRÜNLERİ İL...

ESET, çözüm ortaklarıyla Antalya‘da buluştuSonraki Haber

ESET, çözüm ortaklarıyla Antalya‘da bulu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar