Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

YERLİ TEKNOLOJİ İLE AYDA 10 MİLYON KİŞİNİN SAĞLIĞI KORUNUYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YERLİ TEKNOLOJİ İLE AYDA 10 MİLYON KİŞİNİN SAĞLIĞI KORUNUYOR

Hijyen konusu yaşamın her alanında oldukça büyük önem taşıyor. Günlük yaşamda toplu kullanıma açık olan alanlar tehlike arz ediyor. Özellikle de işletmelerde hijyen sorunuyla beraber haşere gibi canlıların türemesi insan sağlığı için büyük tehdit oluşturuyor. Konuyla ilgili son zamanlarda kurumlar önlem almak ve hızlı çözümler üretmek için harekete geçiyor. Bu kapsamda, üretilen son teknoloji cihaz ile ilaçlama çalışmalarına hızlı ve kesin çözüm getirdiklerine dikkat çeken İlaçlat CEO’su Yüksek Kimyager Yılmaz Seçkiner, Dünya’da ilk ve tek olma özelliğine sahip PCO sistemi ile ayda 15 bin noktaya hizmet verdiklerini belirtti. Sistem ile birlikte mekanın hangi noktasında haşere girişi olduğu direk tespit edilerek anında müdahale edilebiliyor…

Konuyla ilgili yapılan araştırmalar, haşere kontrol sektör büyüklüğünün globalde 19 milyar dolara ulaştığını ortaya koyuyor. 2021 yılı Türkiye sektör büyüklüğü ise, 352 milyon dolar iken 2025 yılında 450 milyon dolara ulaşması bekleniyor.

AYDA 10 MİLYON KİŞİNİN HİJYENİNİ SAĞLIYORUZ

Sektörde büyük bir boşluk olduğuna dikkat çeken İlaçlat CEO’su Yüksek Kimyager Yılmaz Seçkiner, “Tasarlamış olduğumuz Dünya’da ilk ve tek PCO (Haşere Kontrol) sistemi ile sektördeki boşluğu doldurmak için harekete geçtik. Gıda firmalarından AVM’ lere, küçük işletmelerden büyük işletmelere kadar ayda 15 bin noktaya ulaşarak 10 milyon insanın bulunduğu yerde hizmet veriyoruz. Ayrıca, insan kaynağı sorununu ortadan kaldırarak haşerelerin yoğunlukta olduğu alanların tespit edilebilmesi ve anında müdahale imkânı bulunuyor olması işletmeler için oldukça büyük bir avantaj sağlıyor” diye konuştu. 

SEKTÖRÜN 27 MİLYAR DOLARA ULAŞMASI BEKLENİYOR

Haşere kontrol sektör büyüklüğünün globalde 19 milyar dolar olduğunu belirten Seçkiner, 2025 yılında ise sektörün 27 milyar dolara ulaşmasının beklendiğini ifade etti. Ayrıca, 2011 itibarıyla her yıl yüzde 100 ciro artışı yaşanan sektörde, 2022 yılı global pazarlarında 5 milyon dolar ciroya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. 

Aynı zamanda, franchising olarak her bölgenin en gelişmiş illerini öncelikli hedefleri arasında tuttuklarını ifade eden Seçkiner, “İleri teknolojiyi sektörün her alanında uygulamayı amaçlayarak tasarladığımız hizmeti son derece şeffaf bir şekilde herkesin hizmetine sunma çabası içerisindeyiz. Sistemin QR kod ile kolayca edinilebilmesi uçtan uca her şeyi kontrol altına alan bu yapı ile müşterilerimize güven sağlıyoruz” diye ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PANDEMİYLE BİRLİKTE YÜKSELİŞE GEÇEN ONLINE EĞİTİM SEKTÖRDEKİ PAYDAŞLARI NASIL ETKİLEDİ?Önceki Haber

PANDEMİYLE BİRLİKTE YÜKSELİŞE GEÇEN ONLI...

VİTAMİN DEPOSU GREYFURTU TÜKETİRKEN BUNLARA DİKKAT EDİN!Sonraki Haber

VİTAMİN DEPOSU GREYFURTU TÜKETİRKEN BUNL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar