Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Yazın Enerjisi, Tepe Home Bahçe Mobilyaları İle Bahçenize Yansıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yazın Enerjisi, Tepe Home Bahçe Mobilyaları İle Bahçenize Yansıyor
Ev dekorasyonunun sevilen markası Tepe Home, yazın renklerini şık ve kullanışlı bahçe mobilyaları ile evlerinize yansıtıyor. Tepe Home, bahçe koleksiyonunda uyguladığı %40’a varan indirimlerle birbirinden konforlu ve stil sahibi ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Ev dekorasyonunun sevilen markası Tepe Home, yazın renklerini şık ve kullanışlı bahçe mobilyaları ile evlerinize yansıtıyor. Tepe Home, bahçe koleksiyonunda uyguladığı %40’a varan indirimlerle birbirinden konforlu ve stil sahibi ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

 

Oluşturduğu mekânlarla, hayattaki mutlu anların sayısını çoğaltan Tepe Home, yazın huzurlu esintisini evlerinize taşıyor. Sıcak yaz günlerinde, günün yorgunluğunu atmak ya da açık havanın tadını çıkarmak için ihtiyacınız olan her şeyi sunan Tepe Home bahçe mobilyaları, sevdiklerinizle biriktireceğiniz keyifli anılarınıza eşlik ediyor. Konfor ve şıklığı bir arada sunan Tepe Home yepyeni ve indirimli ürünleri ile cıvıl cıvıl bir yaz geçirmenizi sağlıyor.

Sezonun en trend tarzlarını bulabileceğiniz Tepe Home Bahçe Mobilyaları, her zevke hitap eden bahçe aksesuarları ve zengin ürün yelpazesiyle konfor ve estetiği bir arada sunuyor. Tepe Home bahçe koleksiyonunda; oturma grupları, masa sandalye takımları farklı model ve büyüklükte alternatiflerle yer alıyor.

Tepe Home’un bahçe mobilyalarında uyguladığı yüzde 40’a varan indirim ise evinin, yazlığının ya da ofisinin bahçesini yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat! Tepe Home’un sunduğu bu avantajlı fiyatlarla yaşam alanlarınızı yenileyebilir isterseniz eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Bahçenizin havasını değiştirecek mobilya seçenekleri bu indirimle evlerinize geliyor…

Hayal edilen tüm yaşam alanlarını gerçeğe dönüştüren Tepe Home’un zengin ürün seçeneklerine, Tepe Home mağazaları ve www.tepehome.com.tr’ adresinden ulaşabilirsiniz. 

 

Bilgi İçin: MAG PR- Dilara YURTSEVEN

İletişim: 0542 214 06 06- [email protected].tr


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oyun Kuluçka Programı BaşladıÖnceki Haber

Oyun Kuluçka Programı Başladı

Anadolu Sigorta, Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde “juno” ile Gümüş Ödülün Sahibi OlduSonraki Haber

Anadolu Sigorta, Türkiye Müşteri Deneyim...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar