Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Ünlü Ozan Abdurrahman Delen’den Anlamlı Anneler Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü Ozan Abdurrahman Delen’den Anlamlı Anneler Günü Mesajı
Ünlü Halk Ozanı Abdurrahman Delen Anneler Günü ile ilgili olarak, toplumun temelini oluşturan aileyi fedakârlıklarıyla bir arada tutmayı başaran, sevgisiyle huzur ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.Abdurrahman Delen açıklamasında; sevgili Peygamber Efendimizin "Cennet Annelerimizin ayakları altındadır" hadisine dayanak "Annelerin çok kutsal varlıklardır ve anne sevgisi de çok kıymetlidir. Dünyaya geldiğimizden itibaren bize doğru ve yanlışların hepsini en iyi şekilde gösteren annelerimize hak ettikleri değeri sadece bir gün değil her gün vermeliyiz. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" ifadeleriyle Anneler Günü'nü kutladı. Abdurrahman Delen ayrıca Anneler Günü'ne özel bir de şiir yazdı:Tüm anneler çiçektirBu gün anneler günüSevgisi tek gerçektirBu gün anneler günüBizi canda taşıyanGönüllerde yaşayanYüzü nurdan ışıyanBu gün anneler günüAnasız baca tütmezÜzen cennete gitmezSenede bir gün yetmezBu gün anneler günüAnalar başa taçtırTüm dertlere ilaçtırHer can ona muhtaçtırBu gün anneler günü Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Ünlü Halk Ozanı Abdurrahman Delen Anneler Günü ile ilgili olarak, toplumun temelini oluşturan aileyi fedakârlıklarıyla bir arada tutmayı başaran, sevgisiyle huzur ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Abdurrahman Delen açıklamasında; sevgili Peygamber Efendimizin "Cennet Annelerimizin ayakları altındadır" hadisine dayanak "Annelerin çok kutsal varlıklardır ve anne sevgisi de çok kıymetlidir. Dünyaya geldiğimizden itibaren bize doğru ve yanlışların hepsini en iyi şekilde gösteren annelerimize hak ettikleri değeri sadece bir gün değil her gün vermeliyiz. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun" ifadeleriyle Anneler Günü'nü kutladı. Abdurrahman Delen ayrıca Anneler Günü'ne özel bir de şiir yazdı:

Tüm anneler çiçektir

Bu gün anneler günü
Sevgisi tek gerçektir
Bu gün anneler günü


Bizi canda taşıyan
Gönüllerde yaşayan
Yüzü nurdan ışıyan
Bu gün anneler günü

Anasız baca tütmez
Üzen cennete gitmez
Senede bir gün yetmez
Bu gün anneler günü

Analar başa taçtır
Tüm dertlere ilaçtır
Her can ona muhtaçtır
Bu gün anneler günü

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aliağa Belediyesi Sivrisinekle Mücadelesini SürdürüyorÖnceki Haber

Aliağa Belediyesi Sivrisinekle Mücadeles...

Türkiye Komünist Partisi Merkez Komitesi ToplandıSonraki Haber

Türkiye Komünist Partisi Merkez Komitesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar