Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

UKRAYNA PROJESİNDE DOĞUŞ İNŞAAT-WORKINDO İŞ BİRLİĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UKRAYNA PROJESİNDE DOĞUŞ İNŞAAT-WORKINDO İŞ BİRLİĞİ
Yerli girişim Workindo.com, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da gerçekleştireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Yerli girişim Workindo.com, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da gerçekleştireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

İnşaat sektörünün pazaryeri ve online kariyer platformu Workindo.com, Ukrayna'nın en önemli projelerinden olan ve Kremençuk şehrinde Doğuş İnşaat tarafından inşa edilecek karayolu köprüsüne aynı şehirde yaşayan yerli iş gücünden faydalanarak 1000 kişilik insan kaynağı desteği verecek.

Firma, Workindo.com üzerinden çevirmen, HSE mühendisi, teknik ofis müdürü, teknik ressam, dizayn mühendisi gibi birçok branş için Kremençuk’ta yaşayan ve köprünün inşasında görev alacak personel ilanı verdi.  

Toplam 2 km uzunluğundaki karayolu köprü projesiyle, Kremençuk Bölgesi’ne 720 m uzunluğunda bir adet eğik askı köprü ve yaklaşım viyadükleri kazandırılmış olacak. Yeni Kremençuk Köprüsü, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da gerçekleştirdiği; Dinyeper Demiryolu ve Otoyol Köprüsü, Borispol Uluslararası Havalimanı, Zaporizhzhya Leftbank Atıksu Arıtma Tesisi’ne yönelik çalışmalarının ardından dördüncü büyük proje konumunda.

“Proje Neredeyse İş Gücünü Oradan Sağlıyoruz”

Böyle bir projede Doğuş İnşaat ile işbirliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, “Öncelikle Doğuş İnşaat’ı böylesine önemli bir projeye imza atacak olmalarından dolayı tebrik ediyorum. İnşaat ve müteahhitlik sektöründe gerçekleştirdikleri altyapı ve üstyapı projeleriyle dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan Doğuş İnşaat’ın bu projede insan kaynağı desteği için bizimle işbirliği yapmak istemesi bizi çok heyecanlandırdı. Rusya ve Rusça konuşulan pazarlara girme stratejimiz doğrultusunda bu projenin bize çok katkıları olacağını düşünüyorum.

Workindo, bu projede Ukrayna’daki iş gücünden faydalanarak insan kaynağı bulacak. Yani Ukraynalı hatta Kremençuk’ta yaşayanları bu projede çalışmak için yönlendireceğiz. Hakim olduğumuz coğrafyalarda projenin yapıldığı bölgelerden insan kaynağı sağlayabiliyoruz ve oradaki insanlara istihdam yolu açıyoruz. Bu çok önemli bir nokta ve kısa zamanda kat ettiğimiz mesafe bizi gururlandırıyor.

Bu yıl global alanda ve Türkiye’de yapılacak birçok yeni projede çeşitli işbirlikleri yaparak Workindo’nun sektörde referans noktası olması için çalışacağız. Disiplinli bir ekip çalışmasıyla hedeflerimizi bir bir gerçekleştireceğimize inanıyorum.” dedi.

Ayrıntılı Bilgi: https://workindo.com/construction-job-postings/ukraine/


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaş meyve sebze ve mamulleri sektöründe ihracat rekoru kıran ihracatın yıldızları ödüllerine kavuştuÖnceki Haber

Yaş meyve sebze ve mamulleri sektöründe...

LEAD Network Türkiye yeni yönetimini seçtiSonraki Haber

LEAD Network Türkiye yeni yönetimini seç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar