Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Tuğba Yurt ve Mahmut Orhan Kripto Fest’te Sevenleriyle Buluşacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuğba Yurt ve Mahmut Orhan Kripto Fest’te Sevenleriyle Buluşacak!
Türkiye’nin sevilen sanatçısı Tuğba Yurt ve ünlü DJ Mahmut Orhan, 20-21 Ağustos’ta sevenleriyle bir araya gelecek. ICRYPEX’in ana sponsorluğunda düzenlenen, Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest’te müzik dünyasının önemli isimleri sahne alacak. Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest 2022, müzik dünyasının önde gelen isimlerini sevenleriyle bir araya getirecek. ICRYPEX ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalde Türkiye’nin sevilen seslerinden Tuğba Yurt ve elektronik müziğin önde gelen isimlerinden DJ Mahmut Orhan sahne alacak. 20-21 Ağustos tarihlerinde, Zorlu PSM’de düzenlenecek olan festivalde kripto para yatırımcıları ve teknoloji tutkunları bir araya gelecek. Kripto para ve ekonomi dünyasından uzman isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı program stand-up, sahne şovları ve konserlerle devam edecek. Sevilen isimler sevenleriyle buluşacak!Elektronik müziğin önde gelen isimlerinden DJ/Prodüktör Mahmut Orhan, 20 Ağustos 2022 günü saat 21:00’da Zorlu PSM sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Türkiye’nin başarılı pop sanatçısı Tuğba Yurt, festivalin son gününü eşsiz bir konser ile noktalayacak. Tuğba Yurt, 21 Ağustos 2022 günü Zorlu PSM sahnesinde yer alacak. Müzik dünyasının önemli isimlerinin ağırlanacağı Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest’e kriptofest adresinden kayıt olabilirsiniz.Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Türkiye’nin sevilen sanatçısı Tuğba Yurt ve ünlü DJ Mahmut Orhan, 20-21 Ağustos’ta sevenleriyle bir araya gelecek. ICRYPEX’in ana sponsorluğunda düzenlenen, Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest’te müzik dünyasının önemli isimleri sahne alacak.

 

Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest 2022, müzik dünyasının önde gelen isimlerini sevenleriyle bir araya getirecek. ICRYPEX ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalde Türkiye’nin sevilen seslerinden Tuğba Yurt ve elektronik müziğin önde gelen isimlerinden DJ Mahmut Orhan sahne alacak.

 

20-21 Ağustos tarihlerinde, Zorlu PSM’de düzenlenecek olan festivalde kripto para yatırımcıları ve teknoloji tutkunları bir araya gelecek. Kripto para ve ekonomi dünyasından uzman isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı program stand-up, sahne şovları ve konserlerle devam edecek.

 

Sevilen isimler sevenleriyle buluşacak!

Elektronik müziğin önde gelen isimlerinden DJ/Prodüktör Mahmut Orhan, 20 Ağustos 2022 günü saat 21:00’da Zorlu PSM sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

 

Türkiye’nin başarılı pop sanatçısı Tuğba Yurt, festivalin son gününü eşsiz bir konser ile noktalayacak. Tuğba Yurt, 21 Ağustos 2022 günü Zorlu PSM sahnesinde yer alacak.

 

Müzik dünyasının önemli isimlerinin ağırlanacağı Avrupa’nın en büyük kripto festivali Kripto Fest’e kriptofest adresinden kayıt olabilirsiniz.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençler Arası Futbol Şöleni BaşlıyorÖnceki Haber

Gençler Arası Futbol Şöleni Başlıyor

Bostanlıspor KKTC’den davet aldıSonraki Haber

Bostanlıspor KKTC’den davet aldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar