Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Toshiba, Yeni SMMS-U VRF Ürününü Tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toshiba, Yeni SMMS-U VRF Ürününü Tanıttı
Üstün teknolojisi ve yenilenen tasarımı ile piyasaya sürülen Toshiba SMMS-u VRF Sistemleri’nin ürün lansmanı, Alarko Carrier’ın önderliğinde yapılan webinar ile gerçekleşti.

Üstün teknolojisi ve yenilenen tasarımı ile piyasaya sürülen Toshiba SMMS-u VRF Sistemleri’nin ürün lansmanı, Alarko Carrier’ın önderliğinde yapılan webinar ile gerçekleşti.

Yenilenen teknolojisi ve tasarımı ile piyasaya sürülen Toshiba SMMS-U VRF Sistemleri’nin sektörel ürün lansmanı 15 Haziran 2021 tarihinde yapılan webinar ile gerçekleşti. Açılış konuşmasını Alarko Carrier Genel Müdür Yardımcısı Koray Fedar ve Toshiba Satış Müdürü Emin Yavuz yaptı. Mekanik firma mühendisi, projeci ve yatırımcı kategorisinde 200 kişinin üzerinde katılımı ile gerçekleşen online lansmanda Toshiba’nın Türkiye’deki konumlandırması ve yapılanması hakkında bilgi paylaşıldı.

Alarko Carrier Genel Müdür Yardımcısı Koray Fedar; Toshiba Klima Sistemleri’nin şirketin en önemli paydaşlarından biri olduğunu vurguladı, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Alarko Carrier olarak Türkiye ve dünya pazarının gereksinimlerine uygun, katma değeri yüksek, ileri teknoloji ürünlerimizle sektöre yön veriyoruz. Bu vizyonla bu yıldaki yatırımlarımızı Ar-Ge ve inovasyon odaklı yapmaya devam edeceğiz.”

 

Moderatörlüğünü Toshiba Satış Müdür Yardımcısı Alper Özgür’ün yaptığı sanal lansmanda, Hafif Ticari Klimalar Ürün Yöneticisi Caner Doğan; tamamen yenilenen Toshiba SMMS-u VRF sistemlerini sektöre tanıttı. Toshiba’nın üstün enerji verimliliği, yeni triple kompresör yapısı, 52 °C’ye kadar varan soğutma rencleri, kesintisiz ısıtma sistemi, orijinal ekipman ve joint’in avantajları, akıllı kaset tipi iç ünite, düşük ses seviyeleri gibi üstün özellikler tanıtılırken, ürünün 2030 yılı enerji ve iklim gereksinimlerini karşılayan Eurovent sertifikasına sahip olduğuna da vurgu yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaspersky, son aylarda e-posta sahtekarlığı saldırılarının iki katına çıktığını tespit ettiÖnceki Haber

Kaspersky, son aylarda e-posta sahtekarl...

İhracatın Yıldızı, World Medicine olduSonraki Haber

İhracatın Yıldızı, World Medicine oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar