Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

TOSÇELİK USTALARI SAMSUN, TRABZON VE BURSA’DA BULUŞUYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOSÇELİK USTALARI SAMSUN, TRABZON VE BURSA’DA BULUŞUYOR
​​​​​​​Tosyalı Holding şirketlerinden Tosçelik tarafından düzenlenen Tosçelik Ustaları Buluşuyor programı 6 Eylül Pazartesi günü Samsun, 7 Eylül Salı günü Trabzon ve 20 Eylül Pazartesi günü Bursa’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin global demir-çelik üreticisi Tosyalı Holding şirketlerinden Tosçelik tarafından 2019 yılından bu yana düzenlenen Tosçelik Ustaları Buluşuyor programı yolculuğuna Samsun, Trabzon ve Bursa ile devam ediyor.

Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı’nın katılımıyla düzenlenen programların ilki Sheraton Grand Samsun’da 6 Eylül Pazartesi günü 18:00’de, ikincisi ise 7 Eylül Salı günü Ramada Plaza by Wyndham Trabzon’da saat 18:00’de, üçüncü ise  20 Eylül Pazartesi günü Sheraton&Aloft Bursa’ da saat 18:00’de  gerçekleşecektir.

Demir-çelik sektörü ve bağlantılı sektörlerden yüzlerce sektör paydaşını bir araya getirecek Tosçelik Ustaları Buluşuyor programı kapsamında Tosçelik Profil ve Saç Endüstrisi A.Ş.’nin tesisat grubu ürünleri ve kullanım alanları hakkında bilgiler verilecek ve karşılıklı deneyim paylaşımı yapılacak. 

Katılımcılar demir-çelik pazarındaki gelişmelerden yenilikçi demir-çelik ürünlerine kadar birçok konuda bilgi sahibi olurken aynı zamanda demir-çelik sektöründeki ağlarını genişletmek için de önemli fırsatlar yakalayabilecek. 

Daha önce Adana ve Ankara’da gerçekleştirilen ve pandemi sebebiyle ara verilen Tosçelik Ustaları Buluşuyor programının, önümüzdeki dönemde İstanbul ve İzmir gibi farklı şehirlerde de yapılması planlanıyor.

Tosçelik marka bilinirliğini ve müşteri deneyimini güçlendirmek için hayata geçirilen Tosçelik Ustaları Buluşuyor programı, Tosçelik ürünlerinin müteahhit, büyük projeli işlerle ilgilenen mühendislik firmaları ve ustalar tarafından tercih edilmesi ve farklı müşteri gruplarına önerilmesinde, sektörde etkili ve başarılı bir marka bilinirliği programı olarak dikkat çekiyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teknoloji Bağımlılığıyla Başa Çıkmak Mümkün!Önceki Haber

Teknoloji Bağımlılığıyla Başa Çıkmak Müm...

Yapay zeka atağı 50 bin kişiye istihdam sağlayacakSonraki Haber

Yapay zeka atağı 50 bin kişiye istihdam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar