Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

TOD 46.Bahar Sempozyumu 3-5 Mayıs tarihlerinde İstanbul da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TOD 46.Bahar Sempozyumu 3-5 Mayıs tarihlerinde İstanbul da

Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği 46’ncı Bahar Sempozyumu 3-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında Prof. Dr. Ünal Bengisu anısına CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da yapılacak.

Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Prof. Dr. Erdal Yüzbaşıoğlu, sempozyum konusunun ‘Tanı ve Tedavide Zorlayıcı Olgular’ olarak belirlendiğini, göz hekimlerinin karşılaştığı zorlu vakaların nasıl çözüldüğüne yönelik göz hekimlerinin bilgi ve birikimlerini paylaşmanın mesleki gelişim açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 

46 yıldır aralıksız düzenleniyor

Prof. Dr. Yüzbaşıoğlu aralıksız 46 yıldır düzenlenen sempozyum kapsamında göz hekimliğindeki zor ve tartışmalı konuların son gelişmelerin ışığı altında her yönüyle konuşulacağı paneller ve uydu toplantılarının yanında, endüstri firmalarının gerçekleştireceği toplantıların da yapılacağını söyledi. 

Makale ve sunumlara ödüller verilecek

Ayrıca 46. Bahar Sempozyumu’nda sunulan serbest bildiriler içinden başvuran adaylar arasından en iyi ilk 3 araştırma plaketle ödüllendirilecek ve ödüller toplantıda düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. TOD İstanbul Şubesi üyelerinin 2023 yılı içinde etki faktörü en yüksek dergilerde yayınlanmış çalışmaları arasından seçilecek 3 adet makalenin sahiplerine teşvik ödülleri verilecek. 46. Bahar Sempozyumu süresince kayıt yaptıran katılımcılara İstanbul TODEM Merkezi’nde Eye-Si Simulatör ile cerrahi simülasyon eğitimi verilecek.

Sempozyuma TOD Genel Başkanı Prof. Dr. Huban Atilla, TOD Genel Sekreteri Prof. Dr. Kıvanç Güngör ve tüm Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri de katılacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yenişehirdeki Dünya Paratriatlon Kupasında tarih yazıldıÖnceki Haber

Yenişehirdeki Dünya Paratriatlon Kupasın...

Çocuklarda Beyin Tümörünün İlk Sinyali OlabilirSonraki Haber

Çocuklarda Beyin Tümörünün İlk Sinyali O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar