Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

TEB’den Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEB’den Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi
Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kurban Bayramı’na özel kampanyasıyla, kredi kullanmak isteyen müşterilerine yüzde 1,59’dan başlayan, 3 ay ertelemeli ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi fırsatı sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kurban Bayramı’na özel kampanyasıyla, kredi kullanmak isteyen müşterilerine yüzde 1,59’dan başlayan, 3 ay ertelemeli ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi fırsatı sunuyor.

 

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kurban Bayramı’na özel kredi kampanyası başlatıyor. Yeni kampanyasıyla TEB, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını uygun ödeme koşullarıyla karşılayacak. Buna göre müşteriler, yüzde 1,59’dan başlayan, 3 ay ertelemeli ve 3 ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleriyle sunulan kredi kampanyasından farklı tutarlardaki nakit ihtiyaçları için Findeks notuna göre değişen faiz oranlarıyla yararlanabilecekler. Kredi teklifinden yararlanmak isteyen müşteriler TEB Şubeleri, CEPTETEB İnternet Şubesi, CEPTETEB Mobil Uygulaması, TEB Telefon Şubesi ve www.teb.com.tr’den başvuru yapabiliyor.

 

Kampanya ile ilgili konuşan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “TEB olarak müşterilerimizin finansman ihtiyacını en uygun koşullarda sağlamaları için çalışıyoruz. Bayram döneminde de ekstra nakit ihtiyacı olabileceğinden hareketle, müşterilerimizin farklı tutarlardaki kredi ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni bir kampanya başlattık. Müşterilerimiz yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranı ve 3 ay ertelemeli olarak maksimum 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabilecekler. Böylece kampanyayla müşterilerimiz, bayramda yaşayacakları olası nakit ihtiyacını TEB’in avantajlı paketiyle kolayca karşılayabilecekler” dedi.

 

Ödeme Planı Örneği

Findeks Notu

Kredi Tutarı

Kredi Vadesi (Ay)

Aylık Akdi Faiz Oranı

Aylık Taksit Tutarı 

Kredi Tahsis Ücreti  (BSMV dahil)

Sigorta

Efektif Yıllık Faiz Oranı / Yıllık Maliyet Oranı 

1879*

10.000

36

1,59%

386,56

52,50

491,09

25,9406%

İşbu tablolar eşit taksitli kredi tutarları için 1879 Findeks notu baz alınıp (Findeks notuna göre faiz oranları değişebilir.) örnek olarak oluşturulmuştur. Vade ve tutarlara göre faiz oranı değişiklik gösterebilir. Sigorta bedeli Yıllık Kredi Koruma Hayat Sigortası primi olup poliçe kredi vadesi boyunca geçerlidir; poliçe primi müşterinin yaşı, kredi taksit tutarı, faiz oranı, kredi vadesine göre değişiklik gösterebilir. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilir. Efektif  Aylık ve Efektif Yıllık Faiz Oranına / Yıllık Maliyet Oranına kredi tahsis ücreti ve yasal vergiler dahil edilmiştir. Minimum kredi tutarı 1.000 TL’dir. Sigorta masrafı yıllık maliyet oranı hesabına dahil edilmemiştir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i kadar alınmaktadır. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.  Güncel faiz oranları için www.teb.com.tr. adresini ziyaret edebilir veya size en yakın TEB şubelerine başvurabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yepyeni 3 çalma listesi: Gökkuşağı Şarkıları 2021, Parkta Parti ve Yaz Tatili 2021’in tadını çıkarın!Önceki Haber

Yepyeni 3 çalma listesi: Gökkuşağı Şarkı...

Doğa ve Doğallığın Kokusu Akik Mutfak ModelindeSonraki Haber

Doğa ve Doğallığın Kokusu Akik Mutfak Mo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar