Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Takeda Türkiye, Çalışanları İle Birlikte Çevre Kirliliğine Dikkat Çekiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Takeda Türkiye, Çalışanları İle Birlikte Çevre Kirliliğine Dikkat Çekiyor
Takeda Türkiye çalışanları çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla  “Let’s Do İt” tarafından tüm dünyada eş zamanlı düzenlenen “Dünya Temizlik Günü” etkinliğine katıldı. 240 yılı aşkın süredir köklü ve güçlü geçmişin sağladığı deneyimi inovasyon odağı ile birleştirerek kendisini hastalara “Daha Sağlıklı, Daha Parlak Bir Gelecek” sunmaya adayan Takeda, sadece hastaların hayatlarını iyileştirmiyor, dünyamızı koruyarak sürdürülebilir bir gelecek için doğaya sahip çıkıyor, iklim değişikliği ve çevre kirliliği ile mücadele ediyor. Dünyanın en büyük ilk 10 ilaç şirketi arasında yer alan, değerlerine bağlı, Ar-Ge odaklı bir biyofarma şirketi olan Takeda; faaliyet gösterdiği 80’den fazla ülkede tüm çalışmalarını çevre odaklı bir politika ile sürdürüyor.   “Let’s Do It” tarafından her yıl eylül ayının üçüncü cumartesi günü tüm dünya ile eş zamanlı düzenlenen çevre temizliği etkinliği bu yıl Türkiye’de 81 ilde 272 farklı noktada gerçekleşti. Takeda Türkiye çalışanları, Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleşen bu etkinliğin bir parçası oldu.  Tüm dünyada gönüllülerin desteği ile gerçekleşen, doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan Takeda Türkiye Ekibinden gönüllü arkadaşlarımız cam şişe, poşet, atık yiyecek, pet şişe, izmarit, karton, kağıt atıklarını toplayarak çevre temizliğine katkı sağladı.  Takeda’nın önümüzdeki yirmi yılda karbon emisyonlarını azaltmaya odaklandığını vurgulayan Takeda Türkiye Genel Müdürü Şeyda Atadan Memiş “İklim değişikliği dünyamızın ekolojik dengesini derinden sarsıyor. Küresel ısınma insan sağlığı ve gelecekteki yaşam biçimini olumsuz etkiliyor. Takeda olarak ‘Daha Sağlıklı Daha Parlak bir Gelecek’ misyonumuz ile içinde bulunduğumuz toplumun ihtiyaçlarına çözümler sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dünyamızı korumak ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek adına iklim değişikliğiyle mücadele için çalışmalar yapıyor, ürün ve hizmetlerimizin çevreye olan etkisini en aza indirmeyi hedefliyor ve doğal kaynaklarımızı korumaya yönelik aksiyonlar alıyoruz. İnsanoğlunun çevrede yarattığı ayak izi her geçen gün daha da büyüyor… Takeda Türkiye olarak çevre kirliliği konusunda farkındalık yaratmak adına tüm dünya ile eş zamanlı düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldık. Çalışanlarımız gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek adına bu hareketin bir parçası oldu. Daha sürdürülebilir, daha yeşil bir dünya için çalışmalarımıza devam edeceğiz,” dedi.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Takeda Türkiye çalışanları çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla  “Let’s Do İt” tarafından tüm dünyada eş zamanlı düzenlenen “Dünya Temizlik Günü” etkinliğine katıldı.

 

240 yılı aşkın süredir köklü ve güçlü geçmişin sağladığı deneyimi inovasyon odağı ile birleştirerek kendisini hastalara “Daha Sağlıklı, Daha Parlak Bir Gelecek” sunmaya adayan Takeda, sadece hastaların hayatlarını iyileştirmiyor, dünyamızı koruyarak sürdürülebilir bir gelecek için doğaya sahip çıkıyor, iklim değişikliği ve çevre kirliliği ile mücadele ediyor. Dünyanın en büyük ilk 10 ilaç şirketi arasında yer alan, değerlerine bağlı, Ar-Ge odaklı bir biyofarma şirketi olan Takeda; faaliyet gösterdiği 80’den fazla ülkede tüm çalışmalarını çevre odaklı bir politika ile sürdürüyor.  

 

“Let’s Do It” tarafından her yıl eylül ayının üçüncü cumartesi günü tüm dünya ile eş zamanlı düzenlenen çevre temizliği etkinliği bu yıl Türkiye’de 81 ilde 272 farklı noktada gerçekleşti. Takeda Türkiye çalışanları, Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleşen bu etkinliğin bir parçası oldu. 

 

Tüm dünyada gönüllülerin desteği ile gerçekleşen, doğaya atılmış çöpleri temizlemek ve çevre kirliliği hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılan Takeda Türkiye Ekibinden gönüllü arkadaşlarımız cam şişe, poşet, atık yiyecek, pet şişe, izmarit, karton, kağıt atıklarını toplayarak çevre temizliğine katkı sağladı. 

 

Takeda’nın önümüzdeki yirmi yılda karbon emisyonlarını azaltmaya odaklandığını vurgulayan Takeda Türkiye Genel Müdürü Şeyda Atadan Memiş “İklim değişikliği dünyamızın ekolojik dengesini derinden sarsıyor. Küresel ısınma insan sağlığı ve gelecekteki yaşam biçimini olumsuz etkiliyor. Takeda olarak ‘Daha Sağlıklı Daha Parlak bir Gelecek’ misyonumuz ile içinde bulunduğumuz toplumun ihtiyaçlarına çözümler sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dünyamızı korumak ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek adına iklim değişikliğiyle mücadele için çalışmalar yapıyor, ürün ve hizmetlerimizin çevreye olan etkisini en aza indirmeyi hedefliyor ve doğal kaynaklarımızı korumaya yönelik aksiyonlar alıyoruz. İnsanoğlunun çevrede yarattığı ayak izi her geçen gün daha da büyüyor… Takeda Türkiye olarak çevre kirliliği konusunda farkındalık yaratmak adına tüm dünya ile eş zamanlı düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldık. Çalışanlarımız gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek adına bu hareketin bir parçası oldu. Daha sürdürülebilir, daha yeşil bir dünya için çalışmalarımıza devam edeceğiz,” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Red Bull GamerSZon, Aslı İnandık’ı AğırladıÖnceki Haber

Red Bull GamerSZon, Aslı İnandık’ı Ağırl...

Takeda Türkiye, Çalışanları İle Birlikte Çevre Kirliliğine Dikkat ÇekiyorSonraki Haber

Takeda Türkiye, Çalışanları İle Birlikte...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar