Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Şölen Havasında Geçen Sokak Basketbolu Turnuvası Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şölen Havasında Geçen Sokak Basketbolu Turnuvası Tamamlandı

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen; gördüğü büyük ilgi ile şölen atmosferinde geçen sokak basketbolu turnuvası, final müsabakaları ile tamamlandı.

 

Gölcük Belediyesi yaz spor etkinliklerinde; Kum Futbolu, Plaj Voleybolu Turnuvalarının ardından Sokak Basketbolu Turnuvası da sona erdi. Değirmendere Yüzbaşılar Sahili'ne renk ve heyecan katan ve adeta şölene dönüşen turnuvada; 82 takımla, 410 sporcunun mücadele etti. Gençlerin ve seyirci olarak Gölcüklülerin büyük ilgi gösterdiği Sokak Basketbolu Turnuvası, final müsabakaları ile sona erdi. Turnuvayı birinci tamamlayan takımlara çeşitli hediyeler verilirken, tüm katılımcı sporculara ise sertifikalar takdim edildi.

 


SPORCULARA SERTİFİKALARI BAŞKAN SEZER TAKDİM ETTİ

Turnuvanın finalinde katılımcı sporculara sertifikalarını takdim eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, maçları yakından takip eden seyircilerimize, hakemlerimize, turnuvayı düzenleyen spor birimimize, final maçını izleyen ve ödül törenine katılan; AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen’e, MHP İlçe Başkanımız Sayın Derya Çavdar’a, meclis üyelerimiz Oğuz Çelebi, Savaş Toprak ve Pınar Naak’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


SOKAK BASKETBOLU TURNUVASINDA DERECEYE GİRENLER

Turnuvada: 3 sayı şampiyonu; Yiğit Gökoğlu, smaç şampiyonu; Melih Kızılkaya oldu. Minikler kategorisinde; 1. Şimşekler, 2. Sisters, 3. Fırtına Gücü, 4. İse Rüya Takımı oldu. Küçükler kategorisinde; 1. Anadolu Yıldızları, 2. Muzlu Milkshake, 3. Dezenfektan takımı oldu. Yıldızlar kategorisinde; 1. Noğan Türkleri, 2. Zarganalar, 3. Çilekli Milkshake takımı olurken, Gençler kategorisinde de; 1 23 KFL, 2. Başiskele Kolsuzlar, 3. Çiçek Ol takımı oldu. Turnuvada Büyükler kategorisinin 1.’si Farketmez, 2.’si Keçi, 3.’sü de Kralına Badem Suyu takımı oldu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malkara Belediyesi Pazarcı Esnafımıza Pazarcı Kimlik Kartlarının Dağıtımına BaşladıÖnceki Haber

Malkara Belediyesi Pazarcı Esnafımıza Pa...

Takım tezgahları sektörü, 2022 yılının ilk yarısında ihracatını artırdıSonraki Haber

Takım tezgahları sektörü, 2022 yılının i...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar