Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

SNP Cilt Bakım Ürünleriyle Kore Güzelliği Evinizde!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SNP Cilt Bakım Ürünleriyle Kore Güzelliği Evinizde!
SNP ürünleri sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Ugulaması’nda! Watsons’ın sevilen Kore markalarından SNP’nin zengin içerikli cilt bakım ürünleriyle evinizin konforunda cilt bakımının keyfini çıkarın! SNP’nin etkili cilt bakım ürünleriyle ünlü Kore Güzelliği’ni deneyimleyin!

SNP Prep Cicaronic Temizleme Köpüğü 180 ML / 189,90 TL

SNP tarafından geliştirilen patentli CICA-TRIO Kompleksi, üçlü hyaluronik asit ile buluştu! SNP Cicaronic Temizleme Köpüğü, içeriğindeki Kaplan Otu (Centella Asiatica) ve üçlü hyaluronik asit sayesinde hassas cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Cildi kurutmayan, ciltteki fazla sebumu ve kiri gidermeye destek olan  SNP Cicaronic Temizleme Köpüğü, içeriğindeki Cicaronic Complex’e ek olarak yüksek moleküler hyaluronik asit ile geliştirilen formülüyle kaybedilen cilt nemininin korunmasını destekler.

 

SNP Prep Cicaronic Tonik 220 ML / 189,90 TL

SNP tarafından geliştirilen patentli CICA-TRIO Kompleksi, üçlü hyaluronik asit ile buluştu! SNP Cicaronic Tonik, hassas ciltler dermatolojik olarak test edilmiştir. Hafif formülü sayesinde cildinizin stresini ve hassasiyetini en aza indirmeye yardımcı olur. SNP Cicaronic Tonik, içeriğindeki Cicaronic Complex’e ek olarak yüksek moleküler hyaluronik asit ile geliştirilen formülüyle cilt nemininin korunmasına destek olur.

 

SNP Prep Cicaronic Yatıştırıcı Krem 50 G / 189,90 TL

SNP tarafından geliştirilen patentli CICA-TRIO Kompleksi, üçlü hyaluronik asit ile buluştu! SNP Cicaronic Yatıştırıcı Krem, içeriğindeki  Cicaronic Complex ile hassas ciltleri yatıştırmaya yardımcı olur. Cicaronic Complex’e ek olarak yüksek moleküler hyaluronik asit ile geliştirilen formülüyle kaybedilen cilt nemininin korunmasına destek olur. Zengin içeriği sayesinde SNP Cicaronic Yatıştırıcı Krem, cildinizin doğal güzelliğinin korunmasına ve tahriş olan cildin yatıştırılmasına yardımcı olan güçlü yatıştırıcı bileşenler içeren Kaplan Otu (Centiella Asiatica) ile formülize edilmiştir.

 

SNP Prep Vitaronic Jel Krem 50 G / 189,90 TL

SNP Prep Vitaronic Jel Krem ile aydınlık bir cilde sahip olun! İçeriğideki vitamin ve moleküler hyalüronik asitlerin mükemmel kombinasyonu sayesinde cildinizin aydınlanmasına ve canlılık kazanmasına yardımcı olur. SNP Vitaronic Jel Krem, içeriğindeki Vitamin C, Vitamin B5 (Panthenol), Niacinamide, Vita-Complex (Narenciye Özü, Camu Camu özü ve Hippophae Rhamnoides özü) sayesinde cilt tonu eşitsizliğini azaltmaya ve cildi aydınlatmaya destek olur. Dermatolojik olarak iritasyon yaratmadığına dair testleri tamamlamış olan  SNP Prep Vitaronic Jel Krem renklendirici içermez ve hassas ciltler için uygundur.

 

SNP Prep Vitaronic Tonik Ped 135 ml / 189,90 TL

SNP Prep Vitaronic Tonik Ped ile parlak bir cilde kavuşun! İçeriğindeki genç portakal ağacı özü ve 3 çeşit hyaluronik asit sayesinde daha parlak bir cilt görünümü kazandırmaya yardımcı olur. Canlandırıcı özellikli SNP Prep Vitaronic Tonik Ped, cilt tonunun eşitlenmesine ve cildin nemlendirilmesine destek olur.

 

SNP Prep Peptaronic Tonik 330 ml / 99,95 TL

SNP Prep Peptaronic Tonik ile cildinizi bakıma hazırlayın! İçeriğindeki 5 farklı moleküler boyutta Hyaluronik asit ve 6 çeşit peptit sayesinde uygulandığı bölgede bir nem bariyeri oluşturmaya yardımcı olan SNP Prep Peptaronic Tonik kuru cilt tarafından hızlı bir şekilde emilir. Cildinize temiz ve aydınlanmış bir görünüm kazandırmaya destek olan SNP Prep Peptaronic Tonik, içeriğindeki hyalüronik asit sayesinde cildi nemlendirmeye yardımcı olur.

SNP Prep Peptaronic Serum 220 ml/ 99,95 TL

SNP Prep Peptaronic Serum yağsız formülü ve ipeksi yapısıyla cildi nemlendirmeye yardımcı olur. İçeriğindeki 5 farklı moleküler boyutta Hyaluronik asit ve 6 çeşit peptit sayesinde cildin canlılık kazanmasına ve nemlendirilmesine yardımcı olur. Alışılagelen 30 ml’lik serumların aksine 220 ml’lik dev tasarımıyla dikkat çeken SNP Prep Peptaronic Serum, fiyat performans olarak da gönülleri kazanıyor.

 

SNP Prep Peptaronic Nemlendirici Krem 55 ml / 99,95 TL

SNP Prep Peptaronic Nemlendirici Krem ile cildinizde dengeyi sağlayın! İçeriğindeki 5 farklı moleküler boyutta Hyaluronik asit ve 6 çeşit peptit sayesinde  cildin yağ ve nem dengesini korumaya ve cildinizi dış etkenlerden korumak için bir nem bariyeri oluşturmaya yardımcı olur. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kınık’ta Hasat Festivali 10 Eylül’de BaşlıyorÖnceki Haber

Kınık’ta Hasat Festivali 10 Eylül’de Baş...

Dolandırıcılar, öğrenci bilgilerini çalmak için üniversitelere kimlik avı saldırıları düzenliyorSonraki Haber

Dolandırıcılar, öğrenci bilgilerini çalm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar