Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Simsiyah Aşk: Boss

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Simsiyah Aşk: Boss

Boss’un yeni modeli, abartıdan uzak tasarımı, asil duruşuyla farkını ilk bakışta gözler önüne seriyor.

 

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla sunulan Boss, yeni modeliyle tüm erkekleri yalınlığın gücünü keşfe çağırıyor. Saatin takvim detayına sahip siyah kadranı, siyah hasır bir bilezikle tamamlanıyor. Tüm sadeliğine rağmen hem çok şık hem de dinamik bir duruşa sahip Boss’un yeni modeli, her tarzla eşsiz bir uyum sergiliyor.

 

Boss Watches koleksiyonunda yer alan erkek saat modellerini Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

 

Fiyat bilgisi: 

HB1513877 – 4.210 TL

 

Saat&Saat hakkında: 

Temelleri 1971 yılında atılan Saat&Saat, 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiye’de distribütörlüğünü alarak müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteden asla taviz vermeyen, profesyonel bir yönetim anlayışla büyümesini sürdürdü. 2006 yılında perakende sektörüne adım atan Saat&Saat, 2016’da dünya markası Welder’in tüm haklarını satın aldı ve aynı yıl Wesse markasını da portföyüne ekledi. 2017’de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını yaptı. 2020 yılında ise Jacques Philippe markasını kendi bünyesine katıp, U.S. Polo Assn. markasının da 34 ülkede üretim ve satış haklarını alarak global arenaya adım attı. 2021 yılında Milano X Change markasının da haklarını satın alan Saat&Saat; Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30’a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 165 mağazası ve 600 bayisinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri www.saatvesaat.com.tr adresi üzerinden de saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Türkiye’de tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan Saat&Saat, ayrıca sektörde ilk ve tek olan “tüm mağazalarda teknik servis” hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OPPO Yapay Zeka Portre Uzmanı Reno6'yı Satışa SunduÖnceki Haber

OPPO Yapay Zeka Portre Uzmanı Reno6'yı S...

Çocukların müzik eğitimi için yardım konseriSonraki Haber

Çocukların müzik eğitimi için yardım kon...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar