Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Sen İste Belen Sloganı İle Geldik Devam Ediyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sen İste Belen Sloganı İle Geldik Devam Ediyoruz
​​​​​​​2019 seçimlerinin ardından görev süresinin Üçüncü yılına giren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e çalışma arkadaşları sürpriz yaptı.

Sen İste Belen sloganı ile göreve başladıklarını belirten Başkan İbrahim Gül çalışma arkadaşlarını üçüncü yılında tatlı sürprizi yapmaları kendisini çok duygulandırdığını belirtti. Gül, iki yılı geride bırakmış bulunmaktayım. Bu iki yıllık süre içerisinde sizlere seçim döneminde ne vaat etmiş isek bunları gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olduk diyerek şunları söyledi:

“ Bu şehre hizmet için “Samimiyet" lazım, fiziksel değişimi gerçekleştirmek samimiyetin tesisi ile olur diyerek, seçim çalışmalarımızı yürütmüş ve bu şiarla seçimden galip çıkmış ve bu sözlerimizin gereğini yaparak hizmete başlamıştık.

Görevdeki iki yılımızı içerisinde yaşadığımız sorunların ve sıkıntıların büyüklüğün bahanesine sığınarak değil, bize verdiğimiz görevin önemini, sorumluluğun büyüklüğünü bilerek çok çalıştık.

Şahsım, Belediye Meclis Üyelerim ve belediye personelimizle el ele vererek Belen'i her alanda daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çaba sarf edip, gayret gösterdik.

Geride bıraktığımız iki yıllık süre içerisinde hepimizin çok önemsediğine inandığım, ilçemizin tarihi kimliğini yaşatma ve kültürel mirasımızı gelecek kuşaklara aktarma adına birçok çalışmayı hayata geçirdik. Sadece hürmet ederek değil beraberinde hizmet ederek, iki yılımızı geride bıraktık.

Önümüzdeki görev süremiz içerisinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Belen Belediyesi olarak güçlü bir şekilde yatırımlarına devam edecek ve bizlerde şehrimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

Bizler iki yılın sonunda ilk günkü aşk ve heyecanla Belen’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerden eksik etmediğiniz duaları ve desteği önümüzdeki günlerde de görmeyi arzu ediyorum.

Bir yılı aşkın bir zamandan beri, tüm dünyayı etkileyen küresel bir değişimin içerisineyiz. Sağlığın ve özgürlüğün değerinin öne çıktığı, yaşamın kıymetinin daha iyi anlaşıldığı bu dönemde yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun pekiştiğini görmek bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Destekleriniz ve dualarınızla bu kötü günleri de geride bırakarak yine eskisi gibi samimiyetle kucaklaşacağımız, sağlık ve esenlik dolu nice günleri getirecektir.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bahçeşehir Koleji’nden 30 Proje TÜBİTAK’ta Dereceye GirdiÖnceki Haber

Bahçeşehir Koleji’nden 30 Proje TÜBİTAK’...

“Akıl, Beyin, Kültür”de bu hafta ulusalcılık-küreselcilik konuşulacakSonraki Haber

“Akıl, Beyin, Kültür”de bu hafta ulusalc...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar