Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Selçuklu 2.El Pazarı vatandaşlardan oldukça yoğun ilgi gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçuklu 2.El Pazarı vatandaşlardan oldukça yoğun ilgi gördü

Selçuklu Belediyesi’nin sıfır atıkla ilgili yaptığı önemli çalışmalardan bir tanesi olan Selçuklu 2.El Pazarı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Mayıs ayı itibariyle her ayın ilk Pazar günü olarak güncellenen 2.El Pazarı Yazır Kapalı Pazar Yeri’nde yaklaşık 4 bin vatandaşı ağırladı. 

Başkan Pekyatırmacı : “İsrafın önüne geçmek için çalışmaya devam edeceğiz”

Selçuklu Belediyesi olarak çevre ve sıfır atık başlıklarını her zaman gündemlerinde tuttuklarını ve bu konuda ciddi çalışmalar yürüttüklerine vurgu yapan  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “İsrafın önlenmesi, kaynakların bilinçli kullanılması ve sıfır atık bilincinin oluşturulması adına birçok projeye imza attık. Selçuklu 2. El Pazarımız da bu projelerimizin içerisinde en çok ilgi görenlerden biri oldu. Selçuklu 2. El Pazarı da toplum bazında farkındalık oluşturan bir projemiz. Bu proje ile amacımız evlerde ihtiyaç fazlası olan eşyaların yeniden kullanılmasını sağlamak ve tüketim çılgınlığının, israfın önüne geçmek. Böylelikle aile bütçesine de katkı sağlanmış oluyor. İkinci el pazarına okulları da dahil eden ilk belediyeyiz. Bu vesileyle de çocuklarımız küçük yaşlardan itibaren sıfır atık konusunda bilgi sahibi oluyor Vatandaşlarımızdan gelen bu yoğun ilgi üzerine 2. el pazarımızı hafta sonuna aldık. Her ayın ilk Çarşamba günü kurulan pazarımız artık her ayın ilk Pazar günü kuruluyor. Birçok projemizde olduğu gibi bu projemizle de Türkiye’ye örnek oluyoruz. 2. el pazarımıza gösterdiği yoğun ilgiden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. 

Selçuklu 2.El Pazarında neler satılabiliyor?

Selçuklu 2. El Pazarı’nda 436’i şahsi, 4’ü okul standı olmak üzere toplam 440 stant bulunuyor. Pazarda fincan takımlarından, tabaklara, giysilerden çantalara, eski kitaplardan, oyuncaklara, küçük elektronik eşyalardan radyolara kadar birçok ürün uygun fiyatlara bulunabiliyor. Her ayın ilk Pazar günü Yazır Kapalı Pazar Alanı’nda süreklilik kazanacak pazarda ücretsiz stant açmak isteyen vatandaşlar Selçuklu Belediyesi hizmet masalarına şahsen başvuru yapabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
25 ila 44 yaş arası kadınlar depresyona daha yatkınÖnceki Haber

25 ila 44 yaş arası kadınlar depresyona...

Seferihisar sahilleri yaza hazırlanıyorSonraki Haber

Seferihisar sahilleri yaza hazırlanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar