Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Selçuk Özdağ: “Devr-i Sabık Oluşturulması Gerekiyorsa Elbette Oluşturacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçuk Özdağ: “Devr-i Sabık Oluşturulması Gerekiyorsa Elbette Oluşturacağız”
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, iktidarı milletin dertlerinden başka uğraşla iştigal olmamaları konusunda uyardı. Özdağ, “Devr-i sabık oluşturulması gerekiyorsa elbette oluşturacağız” dedi.“YETİMİN HAKKINI YANDAŞ MEDYAYA PEŞKEŞ ÇEKMİYORLAR MI?”Gelecek Partili Selçuk Özdağ, son günlerde AKP’li yetkililerin yabancı fonlardan destek alan basın kuruluşlarına ilişkin söylemlerini değerlendirdi. AKP’li yöneticilere seslenerek sorular soran Özdağ, “AB fonlarını sivil toplum kuruluşları üzerinden kimlere fonluyorsunuz? İnsan hakları eylem planı hazırlarken dâhi AB fonlarından faydalanmıyor musunuz? Bağımsız medyadan aşırı korkuyorlar. Sanıyorlar ki medyanın tamamını baskı altında tutarsak koltuklarımızı koruyabiliriz. Bunlar milletin hakkını, yetimin hakkını tereddütsüz şekilde yandaş medyaya peşkeş çekmiyorlar mı? Ziraat Bankası vasıtasıyla Demirören’e verilen kredilerin akıbeti yandaşı fonlamak olmuyor mu?” dedi.“ERDOĞAN’I HERKES KANDIRMIŞ YA BENİ DE SAYIN ERDOĞAN KANDIRDI”Hukuk dışı bir şekilde yabancı fonlardan kaynak oluşturan medya organlarının çalışma şeklinin yanlış olduğunu ifade eden Özdağ, “Sayın Erdoğan’ı herkes kandırmış ya; buradan belirtmemde beis yok, Erdoğan da beni kandırdı. Beni, yerli uçağımızı yapacağımız hususunda kandırarak bunu Manisa’da vatandaşlarımıza anlatmama sebep olmuştur. Manisalı vatandaşlarımdan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.“EN BÜYÜK MÜJDE ERKEN SEÇİM İLANI OLACAKTIR”Gelecek Partisi’nin seçime hazır olup olmadığına ilişkin de konuşan Özdağ, “Gelecek Partisi daha kuruluş aşamasında erken seçimi isteyecek kadar seçime hazır bir haldeydi. Partimizin tüm kadroları seçimin bir an önce yapılması gerektiğini arzulamaktadır. Sürekli müjdelerle milleti kandırmaya çalışanların en büyük müjdesi erken seçim ilanı olacaktır. O zaman tüm Türkiye, Gelecek Partisinin nasıl bir sürpriz yapacağını görmüş olacak. Çok net söylüyorum ki Gelecek Partisi, Türk siyasetini bambaşka bir boyuta taşıyacak” dedi.“ÖLÜRSEK DE MEZARDAN KONUŞURUZ”Baskı ve korku iklimine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “İnanın korku duygusunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz. Ölüm bir hakikattir. Ölürsek de mezardan konuşuruz, o konuda da sıkıntımız yok” dedi.“PİS İŞLERE BULAŞMADILARSA SORUŞTURMALARDAN TEMİZ ÇIKACAKLARDIR”Seçimlerden sonra devr-i sabık oluşturulacaksa da bunu elbette yapacaklarını söyleyen Özdağ, “Bundan neden korkuyorlar ki? Pis işlere bulaşmadılarsa soruşturmalardan temiz çıkacaklardır. Biz tek tek tüm işlemleri inceleyeceğiz. Yetimin hakkı yendiyse bunun hesabını da son zerresine kadar soracağız” şeklinde konuştu.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, iktidarı milletin dertlerinden başka uğraşla iştigal olmamaları konusunda uyardı. Özdağ, “Devr-i sabık oluşturulması gerekiyorsa elbette oluşturacağız” dedi.


“YETİMİN HAKKINI YANDAŞ MEDYAYA PEŞKEŞ ÇEKMİYORLAR MI?”


Gelecek Partili Selçuk Özdağ, son günlerde AKP’li yetkililerin yabancı fonlardan destek alan basın kuruluşlarına ilişkin söylemlerini değerlendirdi. AKP’li yöneticilere seslenerek sorular soran Özdağ, “AB fonlarını sivil toplum kuruluşları üzerinden kimlere fonluyorsunuz? İnsan hakları eylem planı hazırlarken dâhi AB fonlarından faydalanmıyor musunuz? Bağımsız medyadan aşırı korkuyorlar. Sanıyorlar ki medyanın tamamını baskı altında tutarsak koltuklarımızı koruyabiliriz. Bunlar milletin hakkını, yetimin hakkını tereddütsüz şekilde yandaş medyaya peşkeş çekmiyorlar mı? Ziraat Bankası vasıtasıyla Demirören’e verilen kredilerin akıbeti yandaşı fonlamak olmuyor mu?” dedi.


“ERDOĞAN’I HERKES KANDIRMIŞ YA BENİ DE SAYIN ERDOĞAN KANDIRDI”


Hukuk dışı bir şekilde yabancı fonlardan kaynak oluşturan medya organlarının çalışma şeklinin yanlış olduğunu ifade eden Özdağ, “Sayın Erdoğan’ı herkes kandırmış ya; buradan belirtmemde beis yok, Erdoğan da beni kandırdı. Beni, yerli uçağımızı yapacağımız hususunda kandırarak bunu Manisa’da vatandaşlarımıza anlatmama sebep olmuştur. Manisalı vatandaşlarımdan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.


“EN BÜYÜK MÜJDE ERKEN SEÇİM İLANI OLACAKTIR”


Gelecek Partisi’nin seçime hazır olup olmadığına ilişkin de konuşan Özdağ, “Gelecek Partisi daha kuruluş aşamasında erken seçimi isteyecek kadar seçime hazır bir haldeydi. Partimizin tüm kadroları seçimin bir an önce yapılması gerektiğini arzulamaktadır. Sürekli müjdelerle milleti kandırmaya çalışanların en büyük müjdesi erken seçim ilanı olacaktır. O zaman tüm Türkiye, Gelecek Partisinin nasıl bir sürpriz yapacağını görmüş olacak. Çok net söylüyorum ki Gelecek Partisi, Türk siyasetini bambaşka bir boyuta taşıyacak” dedi.


“ÖLÜRSEK DE MEZARDAN KONUŞURUZ”


Baskı ve korku iklimine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “İnanın korku duygusunun nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz. Ölüm bir hakikattir. Ölürsek de mezardan konuşuruz, o konuda da sıkıntımız yok” dedi.


“PİS İŞLERE BULAŞMADILARSA SORUŞTURMALARDAN TEMİZ ÇIKACAKLARDIR”


Seçimlerden sonra devr-i sabık oluşturulacaksa da bunu elbette yapacaklarını söyleyen Özdağ, “Bundan neden korkuyorlar ki? Pis işlere bulaşmadılarsa soruşturmalardan temiz çıkacaklardır. Biz tek tek tüm işlemleri inceleyeceğiz. Yetimin hakkı yendiyse bunun hesabını da son zerresine kadar soracağız” şeklinde konuştu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Rafet Zeybek, Turizm Sektörü Tedirgin!Önceki Haber

Milletvekili Rafet Zeybek, Turizm Sektör...

CHP Adıyaman çalışmalarına tam gaz devam ediyorSonraki Haber

CHP Adıyaman çalışmalarına tam gaz devam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar