Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Sandıkçı YKS Adaylarına Başarı Diledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sandıkçı YKS Adaylarına Başarı Diledi

Başkan Sandıkçı YKS’ye girecek adaylara başarı dileklerinde bulundu

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek adaylara başarı dileklerinde bulundu. Sınavların tüm adaylar için hayırlı olmasını temenni eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Sınava girecek gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah bütün öğrenci kardeşlerimiz uzun bir çalışma temposunun ardından sınavlarda en güzel sonuçlara ulaşırlar. Kendileri ve aileleri adına en hayırlı sonuçlarla erişmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

“Eğitime destek sürecek”

Gençlerin eğitimine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizin nitelikli eğitim almalarına katkı sağlayarak toplumun eğitim seviyesini yükseltmemiz gerekmektedir. Bilimle, kültürle, sanatla iştigal edip çağın gereksinimlerini yerine getirebilen genç zihinlere her zaman ihtiyacımız var” dedi.

 

Anne ve babalara tavsiye

Anne ve babalara da çocuklarının eğitimiyle ilgili birtakım tavsiyelerde bulunan Canik Belediye Başkan İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetiştirmemiz gerekiyor. Onların başarılı olmaları kadar ahlaklı ve dürüst bireyler olarak yetişmeleri adına da gerekli özen ve ihtimamı göstermekle mükellefiz. Vatanını milletini seven, değerlerine bağlı, aynı zamanda da işini en güzel şekilde yapabilen nesiller yetiştirmeliyiz” diye konuştu.

 

“Başarı Sizden Destek Bizden”

Canik Belediyesi’nin adayların sınav motivasyonuna katkı sağlamak amacıyla başlattığı “Başarı Sizden Destek Bizden” kampanyası bu yıl da devam ediyor. Kampanya kapsamında Canik’teki okullarda okuyan öğrencilerden YKS’de başarı elde eden adaylar çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. Buna göre; YKS başarı sıralamasında ilk 500’e giren öğrencilere laptop, ilk 5000’e girenlere cep telefonu, ilk 50000’e giren adaylara ise tablet hediye edilecek.

 

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 18 ve 19 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gyoder Sektöre Örnek Olacak Öğrenci Yurdu Projesini TamamladıÖnceki Haber

Gyoder Sektöre Örnek Olacak Öğrenci Yurd...

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nden Birlik ve Beraberlik GecesiSonraki Haber

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’nden Birlik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar