Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Sağlıklı Kahvaltı Sofralarının Başrolü Fıstık Ezmelerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlıklı Kahvaltı Sofralarının Başrolü Fıstık Ezmelerinde
Güne enerji dolu başlamanın en önemli yolu şüphesiz ki sağlıklı ve lezzetli bir kahvaltıdan geçiyor. Günün en önemli öğünü kahvaltının olmazsa olmazı fıstık ezmeleri, Seren’in Doğal Dünyası ile harika bir lezzete dönüşüyor. Elmalı&tarçınlı, hurmalı&susamlı, hindistan cevizli, spirulinalı&hurmalı, kakaolu, keçiboynuzlu ve sade olarak sofraları taçlandıran Seren’in Doğal Dünyası’nın fıstık ezmeleri,  yüksek yağ ve protein oranıyla tercih sebebi oluyor.

 

Kaşık kaşık yemek isteyeceğiniz akışkan kıvamıyla iştah kabartan Seren’in Doğal Dünyası fıstık ezmeleri, krep, pancake ve kızarmış ekmeklerin muhteşem tamamlayıcısı oluyor. Kuru meyveler ve meyve özleri ile tatlandırılan Seren’in Doğal Dünyası’nın 7 çeşit fıstık ezmesi, hem sağlıklı hem doyurucu olmasıyla tüm gün zinde olmanızı sağlıyor. 

Günün en zengin öğünü kahvaltının en lezzetli tamamlayıcısı fıstık ezmeleri, Seren’in Doğal Dünyası ile farklı bir boyut atlıyor.

Doğal, sağlıklı ve güvenilir lezzetleriyle ön plana çıkan Seren’in Doğal Dünyası, Türkiye’nin her yerine en taze ürünlerini ulaştırıyor. Elmalı & tarçınlı, hurmalı & susamlı, hindistan cevizli, spirulinalı&hurmalı, kakaolu, keçiboynuzlu ve sade olarak satışa sunulan Seren’in Doğal Dünyası’nın fıstık ezmeleri, ilave şeker, glüten, hayvansal gıda, koruyucu ve hiçbir katkı maddesi içermiyor. Kuru meyveler ve meyve özleriyle tatlandırılan Seren’in Doğal Dünyası’nın fıstık ezmeleri, yüksek yağ ve protein içermesiyle sofraların baş tacı oluyor. Osmaniye’nin meşhur yer fıstıklarından imal edilen Seren’in Doğal Dünyası’nın 7 çeşit fıstık ezmesi, 250 gramlık cam kavanozlarda serenindogaldunyasi.com’da satışa sunuluyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mevsimsel göz alerji sezonu açılırken, pandemi döneminde göz hijyeni için önemli uyarılarÖnceki Haber

Mevsimsel göz alerji sezonu açılırken, p...

Yetersizlik Duygusu Kıskançlığı BesliyorSonraki Haber

Yetersizlik Duygusu Kıskançlığı Besliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar