Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Polifarma İddialı Ürünlerini CPhI Worldwide 2021’de Dünyaya Tanıtacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Polifarma İddialı Ürünlerini CPhI Worldwide 2021’de Dünyaya Tanıtacak

Türkiye sağlık sektöründe 35 yıldır üretim yapan yerli ve milli ilaç şirketi Polifarma, 9 - 11 Kasım 2021'de Milano Fiera’da düzenlenecek CPhI 2021’de özellikle pandemi sürecinde pazarında önemli yer edinmiş ürünlerini ilaç profesyonelleriyle buluşturarak dünyanın hizmetine sunacak. 

 

Yüzde 100 yerli sermayeli Polifarma İlaç,  9 - 11 Kasım 2021'de İtalya Milano Fiera’da düzenlenecek olan ve tüm dünyadan ilaç sektörü profesyonellerini buluşturan CPhI 2021 Fuarı’na katılacak. Polifarma, 200 binden fazla kişinin katılımının beklendiği fuarda, sektörde önemli bir yer edinmiş 8 ürününü tanıtacak. CPhI Fuarı’na katılarak 57 ülkeye gerçekleştirdiği markalı ihracat ağını genişletmeyi hedefleyen Polifarma, fuarda sektördeki yenilikleri de yakından inceleme fırsatını yakalayacak.

 

Polifarma’nın Ar-Ge yatırımları, yeni ilaç formlarına yönelik çalışmaları ve öncülük ettiği ilklerle Türkiye’de ilaç sektörünün gelişiminde önemli bir rol oynadığını belirten Polifarma Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vildan Kumrulu, şu değerlendirmede bulundu: “CPhI’da Turquality desteğiyle hastane ürünleri alanında sahip olduğumuz yüksek deneyimi dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerine aktaracağız. Fuara özellikle pandemi sürecinde ihracat ağımızı genişletmemize yardımcı olan ürünlerimizle katılacağız. Fuarda ilaç sektörüyle ilgili yeni gelişmeleri gözlemleyecek, farklı firmaların ve rakiplerimizin çalışmalarını göreceğiz. Yeni terapötik alanlarla ilgili inceleme yapacak, aynı zamanda bizim için üretimini yaptığımız ürünlerin farklı formları, ya da yeni endikasyonları için araştırma fırsatını da yakalayacağız.  CPhI 2021’in global bir lider olmak ve bu liderliği sürdürmek olan vizyonumuzu destekleyeceğine inanıyoruz. Bundan sonra da Turqality desteğiyle uluslararası arenada etkin bir oyuncu olarak yer almaya devam edeceğiz.”

 

Polifarma İlaç Hakkında:

Hastane ürünleri alanında Türkiye'nin en çok tercih edilen markası olan Polifarma, IV (damar yolu) ilaç ve serum alanında 35 yıllık geçmişe sahip, %100 yerli sermayeli bir ilaç firmasıdır. 1983 yılında Aroma İlaç'ı kuran Eczacı Necdet Nuri Kumrulu, 1986 yılında Polifarma İlaç'ı satın alarak faaliyetlerine aynı adla devam etmiştir. Türkiye’de serum alanında sektör lideri olan Polifarma, faaliyetlerine yıllık 350 milyon kutu üretim kapasiteli, 77 bin metrekare alana kurulu Ergene/Tekirdağ tesisinde devam etmektedir. Aynı anda PVC/PP torba ve şişe, Ampul, Flakon, PFS formlarında üretim kabiliyetine sahip Polifarma, 15 farklı teröpatik alanda tüm formlarda 501 ruhsatlı ürün sahibidir. Yenilikçi ve modern yaklaşımıyla Türkiye'nin ilk lipid ürününü geliştiren, ilk üç odalı beslenme solüsyonunu ve periton diyalizi alanında Dünya’da ilk SAPD cihazı üreten Polifarma, Türkiye’yi global pazarda da temsil etmektedir. Polifarma, 2025 yılında global bir lider olma vizyonu ile büyümeye devam etmektedir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zorlu Enerji, Karadağ’da Elektirikli Araç Şarj İstasyonu Ağı Kuruyor Önceki Haber

Zorlu Enerji, Karadağ’da Elektirikli Ara...

Türk Telekom’dan Türkiye’de çığır açacak bir ilk 5G ile çevrim içi ameliyatSonraki Haber

Türk Telekom’dan Türkiye’de çığır açacak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar