Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Oyuncu Melih Özkaya: “Mesleğime olan aşkım sayesinde mutlulukla, heyecanla yapıyorum işimi”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oyuncu Melih Özkaya: “Mesleğime olan aşkım sayesinde mutlulukla, heyecanla yapıyorum işimi”
Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi “Emanet”te Ali Komiser’e hayat veren hem başarısı hem de yeteneğiyle göz dolduran yakışıklı oyuncu Melih Özkaya, kendisi, kariyeri ve dizi projesine ilişkin merak edilenleri MAG Haziran sayısı için anlattı.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi “Emanet”te Ali Komiser’e hayat veren hem başarısı hem de yeteneğiyle göz dolduran yakışıklı oyuncu Melih Özkaya, kendisi, kariyeri ve dizi projesine ilişkin merak edilenleri 

MAG Haziran sayısı için anlattı.

 

 

“Bitsin artık dediğim anlarda bile kendime iyi ki bu mesleğin içindeyim diyorum. ”

 

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi “Emanet” dizisinin başarılı oyuncusu Melih Özkaya, dizi projesine ilişkin merak edilenleri ve oyunculuğun keyifli yanlarını MAG okurları ile paylaştı. 

 

“Ali karakteri için görüşmeye gittiğimde yönetmenimiz, direkt “sen Ali komisersin” dedi. Sonrasında karakter analizini okuduğumda da bu karakterde kendimden çok şey gördüm. Dizinin prime time’da yayınlanacak olması ve tüm dünyada izlenecek olması da beni çeken en önemli unsurlardandı” diyen Melih Özkaya sözlerine şöyle devam etti: “Günlük dizilere karşı bir önyargı var. Ancak Emanet dizisi haftalık dizilerle reyting konusunda savaşacak hatta çoğu haftalık diziyi geride bırakacak grafiklere sahip. O yüzden içinde olduğum projeden çok memnunum.”

 

Dizinin kariyerine yansıyan avantajlarından söz eden Özkaya, Emanet dizisinin kendisine çok şey kattığını ve tam anlamıyla bu diziyle kendini bulduğunu söyledi.  Başarılı oyuncu, yakın gelecekte hedeflerinizde neler var sorusuna ise “ Uzun yıllar bu işi en doğru şekilde yapmak istiyorum. Şu anda geleceğe dair tek hedefim bu” şeklinde cevap verdi. 

 

Naif, Duru ve samimi güzelliğiyle başarılı projelere imza atan Ezgi Eyüboğlu’nun kapak yıldızı olduğu MAG Haziran, dopdolu içeriği, Babalar Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Türk Telekom ve DMAX’ de online olarak okurlarıyla buluşuyor. Trendyol ve n11.com siteleri üzerinden MAG Haziran sayısına ulaşmanız mümkün. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Türkiye Finans ve HT Solar Enerji arasında yenilenebilir enerji protokolüÖnceki Haber

Türkiye Finans ve HT Solar Enerji arasın...

Enerya ile abonelik işlemleri evinizin konforundaSonraki Haber

Enerya ile abonelik işlemleri evinizin k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar