Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Osram’dan sahteciliğe karşı güven programı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osram’dan sahteciliğe karşı güven programı 
Ürün korsanlığı sahte ve orijinal arasındaki farkı tespit etmeyi oldukça zor bir hale getirdi. Sahte ürün satışı hem tüketicinin can güvenliğini tehlikeye sokarken hem de markanın güvenilirliğini sekteye uğratıyor. Yüksek teknoloji şirketi ams Osram, sahte ürün satışının önüne geçmek için web sitesi üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde ürün kontrolü yapılabilecek online araç geliştirdi.

Teknolojik ürünler, insanların ve toplumların yaşam kalitesini iyileştirmeyi hedefliyor. Bu ürünlerin sahte ve taklit ürün çıkması halinde ise tüketici hem maddi hem de manevi olarak zarara uğruyor. Osram tarafından sahte ürün satışının önüne geçmek için hayata geçirilen uygulama ile tüketicilerin aldığı ürünler sahte mi, taklit mi hızlı bir biçimde ortaya çıkıyor.

‘’Emin olmak için iki adım’’

Yüksek teknoloji şirketi Osram, sahte ürün satışının önüne geçmek için www.osram.com.tr web sitesindeki güven programı üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde ürün kontrolünde bulunuyor. ‘’Emin olmak için iki adım’’ sloganıyla hareket eden Osram, çevrimiçi olarak kolaylıkla satın alınan ürünlerin orijinal olup olmadığını kullanıcılara bildiriyor.  

Basit bir işlem ile sonuca varılıyor

Sistem, satın alınan ürünün üzerindeki 7 haneli kodun girilmesi ya da QR kodun okutulması ile işleme giriyor. Etiket kodunun doğrulanması ile birlikte istenen verilerin kontrol edilmesi gerekiyor. Alınan ürün ile Osram verilerinin uyuşması gerekiyor. Yapılan bu basit işlem ile birlikte ürünün orijinal olup olmadığı da rahatlıkla ortaya çıkmış oluyor.  

 

ams OSRAM Hakkında:

 

Ams ve OSRAM'ı birleştirerek optik çözümlerde dünya lideri oluşturuyoruz. OSRAM, ışık yayma alanında, ams ise ışığı algılama ve işleme konusunda öncü ve liderdir. Işığa zeka, inovasyona tutku katarak insanların hayatlarını zenginleştiriyoruz. Algılamak Hayattır’ın anlamı budur. 110 yılı aşkın birleşik geçmişe sahip DNA'mız, hayal gücü, mühendislik bilgisi, sensör ve ışık teknolojilerinde küresel endüstriyel kapasite sağlama yeteneği ile tanımlanır. Portföylerimiz birbirini mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Birlikte, tek bir kaynaktan eksiksiz optik sistemler sunuyoruz. Tüketici, otomotiv, sağlık ve endüstriyel sektörlerdeki müşterilerimizin rekabet üstünlüğünü korumasını sağlayan heyecan verici yenilikler yaratıyoruz. Böylece, çevre üzerindeki etkiyi azaltırken sağlık, güvenlik ve konfor açısından yaşam kalitesini anlamlı bir şekilde artıran yenilikleri teşvik ediyoruz.

 

Dünya çapındaki yaklaşık 30.000 çalışanımız, yolculukları daha güvenli, tıbbi teşhisleri daha doğru ve günlük iletişimde daha zengin bir deneyim sunmak için algılama, aydınlatma ve görselleştirmede inovasyona odaklanıyor. Çalışmalarımız, başvurulan ve uygulanan 15.000'den fazla patentte yansıtılan çığır açan uygulamalar için teknoloji yaratıyor. Genel merkezi Avusturya Premstaetten/Graz'da ve eş genel merkezi Almanya Munih'te bulunan grup, 2020'de (pro-forma) 5 milyar ABD dolarının üzerinde birleşik gelir elde etti.

ams AG, SIX İsviçre Borsası’nda işlem gören bir şirkettir (SIX: AMS/ISIN: AT0000A18XM4). OSRAM Licht AG, Almanya'daki XETRA pazarında halka açık bir şirket olmaya devam ediyor (XETRA: OSR/ISIN: DE000LED4000).

 

Hakkımızda daha fazla bilgi edinin https://ams-osram.com

ams, ams AG'nin tescilli ticari markasıdır. Ayrıca ürünlerimizin ve hizmetlerimizin çoğu ams Group'un tescilli veya tescilli ticari markalarıdır. Burada adı geçen tüm diğer şirket veya ürün adları, ilgili sahiplerinin ticari markaları veya tescilli ticari markaları olabilir. Bu basın bülteninde verilen bilgiler yayınlandığı tarihte doğrudur ve önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dahua Partner Day 2021 Dijital Geleceği İnşa Etmeye GeliyorÖnceki Haber

Dahua Partner Day 2021 Dijital Geleceği...

ESET T2 2021 Tehdit Raporu agresif fidye yazılımı taktiklerine ve yoğunlaşan şifre tahmin saldırılarına dikkat çekiyorSonraki Haber

ESET T2 2021 Tehdit Raporu agresif fidye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar