Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Odalar Çiftçilerimizin Rehberidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Odalar Çiftçilerimizin Rehberidir
    Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu, çiftçilerin bilinçlendirilmesi ve doğru tarım yapılması konusunda Ziraat Odalarının önemli bir rol üstlendiğini belirterek, Arsuz da bu konuda aktif olduğunu açıkladı.

        Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu ve Arsuz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz, Arsuz’da, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Nal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette ağırlık, Arsuz’un tarım sorunları masaya yatırılarak fikir alışverişi oldu. Ziyarette ayrıca, ilçenin tarım haritası ile yeni ürünler de gündeme getirilerek geliştirilmesi için neler yapılabileceği sorularına da cevap arandı.

Ziyarette konuşan İl Müdürü Ergün Çolakoğlu; tarım ve hayvancılığın gelişmesinde odaların etkisinin çok büyük olduğunu dil getirerek, adeta bir rehber bir danışman gibi çalıştıklarını kaydetti.

İl Müdürü Çolakoğlu, çiftçilerin eğitiminde de odanın rolünün çok büyük olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Ziraat odalarının çiftçilerin eğitilmesi ve bilinçlendirilmesi, sorunlarına çözüm üretilmesi noktasında önemli bir rol üstleniyor. Biz de odalarımız sayesinde bu alanda güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Her zaman odalarımızla kolektif çalışma yapıyoruz, amacımız çiftçilerimizin refah seviyesini yükseltmek ve sağlıklı bir tarım politikası ortaya koymak içindir.”

Konuşmasında salgın döneminde çiftçinin üst seviyede bir performans ortaya koyduğu dile getiren Çolakoğlu “Pandemi sürecinde bütün olumsuzluklara rağmen yılmadan, yağmur çamur demeden çalışarak üretimi sürdüren çiftçilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Nal da, ilçenin tarım potansiyeli hakkında bilgiler verirken, sorunları da aktarmayı ihmal etmedi. Başkan Nal, görüşmenin olumlu geçtiğini vurguladığı konuşmasında ziyaretinden dolayı Müdür Çolakoğlu’na teşekkür etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DHL Express’in tüm dünyadaki çalışanlarının eğitimleri eski Türkiye CEO’su Claus Lassen’e emanetÖnceki Haber

DHL Express’in tüm dünyadaki çalışanları...

Ticari Diplomasi Yolculuğu” toplantılarında bu hafta Danimarka ile ilgili güncel bilgileri ele alacağız/ 11 Mayıs Salı Saat 11.00’de bekliyoruzSonraki Haber

Ticari Diplomasi Yolculuğu” toplantıları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar