Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Netflix, DC çizgi romanından uyarlanan Sweet Tooth’un resmi fragmanını ve afişini paylaştı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Netflix, DC çizgi romanından uyarlanan Sweet Tooth’un resmi fragmanını ve afişini paylaştı.
On yıl önce yaşanan "Büyük Çöküş" dünyanın altını üstüne getirerek gizemli bir şekilde "melezlerin" ortaya çıkmasına yol açar. Bebekler yarı insan, yarı hayvan olarak doğmaya başlar. Melezlerin virüsün sonucu mu yoksa sebebi mi olduğundan emin olamayan birçok insan korkuya kapılarak onları avlar.  Gözlerden uzaktaki orman evinde güvenli bir şekilde on yıl yaşayan Gus (Christian Convery) adlı melez bir geyik-çocuk, beklenmedik şekilde Jepperd (Nonso Anozie) adlı yalnız bir gezginle arkadaşlık kurar. Bu ikili, Amerika'dan geriye kalan topraklarda olağanüstü bir maceraya çıkarak Gus'ın kökeni, Jepperd'ın geçmişi ve yuva denen şeyin gerçek anlamı hakkındaki sorulara yanıt arar. Ama onların hikâyesi beklenmedik müttefiklerle ve düşmanlarla doludur. Gus kısa süre içinde ormanın dışındaki yemyeşil ve tehlikeli dünyanın hayal dahi edemeyeceği kadar karmaşık olduğunu öğrenir. Jeff Lemire'ın DC çizgi roman serisinden uyarlanan Sweet Tooth'un yürütücü yapımcılığını Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell ve Linda Moran üstleniyor.  Yayın Tarihi: 4 HaziranFormat: 8 bölüm x 1 saatÇekim Yeri: Yeni ZelandaYürütücü Yapımcı/ Yazar / Yönetmen / Dizi Sorumlusu: Jim MickleYürütücü Yapımcı/ Yazar/   Dizi Sorumlusu: Beth SchwartzYürütücü Yapımcılar: Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell, Linda MoranJeff Lemire tarafından DC için yaratılan karakterlerden uyarlandı. Oyuncu Kadrosu: Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (General Abbot), Will Forte (Father) ve James Brolin (Anlatıcı)Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

On yıl önce yaşanan "Büyük Çöküş" dünyanın altını üstüne getirerek gizemli bir şekilde "melezlerin" ortaya çıkmasına yol açar. Bebekler yarı insan, yarı hayvan olarak doğmaya başlar. Melezlerin virüsün sonucu mu yoksa sebebi mi olduğundan emin olamayan birçok insan korkuya kapılarak onları avlar. 

 

Gözlerden uzaktaki orman evinde güvenli bir şekilde on yıl yaşayan Gus (Christian Convery) adlı melez bir geyik-çocuk, beklenmedik şekilde Jepperd (Nonso Anozie) adlı yalnız bir gezginle arkadaşlık kurar. Bu ikili, Amerika'dan geriye kalan topraklarda olağanüstü bir maceraya çıkarak Gus'ın kökeni, Jepperd'ın geçmişi ve yuva denen şeyin gerçek anlamı hakkındaki sorulara yanıt arar. Ama onların hikâyesi beklenmedik müttefiklerle ve düşmanlarla doludur. Gus kısa süre içinde ormanın dışındaki yemyeşil ve tehlikeli dünyanın hayal dahi edemeyeceği kadar karmaşık olduğunu öğrenir.

 

Jeff Lemire'ın DC çizgi roman serisinden uyarlanan Sweet Tooth'un yürütücü yapımcılığını Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell ve Linda Moran üstleniyor.

 

 

Yayın Tarihi: 4 Haziran

Format: 8 bölüm x 1 saat

Çekim Yeri: Yeni Zelanda

Yürütücü Yapımcı/ Yazar / Yönetmen / Dizi Sorumlusu: Jim Mickle

Yürütücü Yapımcı/ Yazar/   Dizi Sorumlusu: Beth Schwartz

Yürütücü Yapımcılar: Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell, Linda Moran

Jeff Lemire tarafından DC için yaratılan karakterlerden uyarlandı. 

Oyuncu Kadrosu: Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Tommy Jepperd), Adeel Akhtar (Dr. Aditya Singh), Aliza Vellani (Rani Singh), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Neil Sandilands (General Abbot), Will Forte (Father) ve James Brolin (Anlatıcı)


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselecek son takım beIN SPORTS’ta belli oluyorÖnceki Haber

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselecek so...

Psikoloji temalı diziler seyredilmeli mi?Sonraki Haber

Psikoloji temalı diziler seyredilmeli mi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar