Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Çay Markası Doğuş Çay Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Çay Markası Doğuş Çay Oldu
Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle düzenlenen A.L.F.A Awards’ta, ödüller sahiplerini buldu. Türkiye’nin en güzel çayı Doğuş Çay, başarılı müşteri deneyimi yönetimiyle ‘Çay’ kategorisinde ‘Yılın Tüketici Markası’ seçildi. Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen ödül töreninde Doğuş Çay adına ödülü Doğuş Çay Marka Müdürü Mustafa Daral aldı.

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE işbirliğiyle düzenlenen, müşteri deneyimi yönetimindeki başarılı markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards’ta bu yılın Tüketici Markaları belli oldu. Türkiye’nin en büyük özel sektör çay üreticisi Doğuş Çay, müşteri deneyimi alanında hayata geçirdiği başarılı çalışmalarıyla ‘Çay’ kategorisinde Yılın Tüketici Markası seçildi. Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenen ödül töreninde Doğuş Çay adına ödülü Doğuş Çay Marka Müdürü Mustafa Daral aldı.

Yaptığı konuşmada Daral: “Jürisinin müşteri olduğu bir kategoride ödül almak gurur verici. Doğuş Çay olarak her zaman işimizi tutkuyla yaptık. Bu tutkunun sonuçlarını da bu ödüllerle aldığımıza inanıyorum. Tüketicilerimize ve Marketing Türkiye ailesine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

2015 yılından bu yana düzenlenen A.L.F.A Awards’ta halk jürisi tarafından bu yıl 57 kategoride deneyimi en iyi yaşatan markalar “Customer Brand” seçilerek ödüllendirildi. A.L.F.A. Awards’ta kazanlar AKADEMETRE’nin uluslararası standartlarla oluşturduğu kapsamlı ve özgün metodolojisiyle belirlendi. Araştırma kapsamında Türkiye’de rastlantısal olarak belirlenen 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirildi. “Müşterilerin arzu boyutu” ile “Markayı deneyimleme istekleri”, “İletişim boyutu” ile “Markanın iletişim faaliyetlerinin niteliği” ve “İlişki boyutu” ile “Markanın tüketici nezdinde bilinirliği” gibi müşteride markanın ilk izlenimini oluşturan satış öncesi ilişkiler değerlendirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ruh Sağlığı Uzmanı Uyardı: Önceki Haber

Ruh Sağlığı Uzmanı Uyardı: 

“ŞARKI HİKAYELERİ” İLE MÜZİSYENLERİN YARATICI ANLARINA YOLCULUKSonraki Haber

“ŞARKI HİKAYELERİ” İLE MÜZİSYENLERİN YAR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar