Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

MSA’dan 23 Nisan’a özel Kids Box’lar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MSA’dan 23 Nisan’a özel Kids Box’lar
Özel günlerde farklılaşan menülerle Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) tarafından geliştirilen ve yediden yetmişe herkesin nefis sofralara kolayca imza atmasını sağlayan MSA Box’lar, 23 Nisan’da çocuklara mutfakta bayram havası estiriyor! 2 farklı menü seçeneği halinde sunulan, çocukların hem hazırlamaktan hem de yemekten keyif alacağı yemek kitlerinden oluşan MSA Kids Box’lar; Burger’den, Çikolatalı Profiterol Kulesi’ne, Margherita Pizza’dan Kemiksiz Tavuk Kanatları’na kadar birbirinden leziz menüler ve sürpriz hediyelerle evin minik şeflerini mutfağa davet ediyor.

Özel günlerde farklılaşan menülerle Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) tarafından geliştirilen ve yediden yetmişe herkesin nefis sofralara kolayca imza atmasını sağlayan MSA Box’lar, 23 Nisan’da çocuklara mutfakta bayram havası estiriyor! 2 farklı menü seçeneği halinde sunulan, çocukların hem hazırlamaktan hem de yemekten keyif alacağı yemek kitlerinden oluşan MSA Kids Box’lar; Burger’den, Çikolatalı Profiterol Kulesi’ne, Margherita Pizza’dan Kemiksiz Tavuk Kanatları’na kadar birbirinden leziz menüler ve sürpriz hediyelerle evin minik şeflerini mutfağa davet ediyor.

 

2004 yılında kuruluşundan bu yana verdiği ayrıcalıklı eğitim ile dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında gösteren MSA, inovatif ürün yelpazesiyle de yiyecek-içecek sektörüne yön veriyor. MSA Box ile sevilen lezzetlerin ev ortamında kolayca hazırlanabilmesini sağlayan MSA, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak hazırladığı Kids Box’lar ile minik şeflere mutfakta bayram havası yaşatıyor. 

 

MSA; Kids Box’lar ile mutfağa meraklı minik şeflerin evde leziz bir aktivite yapmalarını sağlamakla kalmıyor, kutuların içinden çıkan rengarenk mutfak önlükleri ve eğlenceli sticker’larla miniklere keyifli bir gün hediye ediyor!

 

Kids Box ile 23 Nisan’da mutfağın şefi çocuklar!

 

MSA şefleri tarafından hazırlanarak 2 farklı seçenekle sunulan Kids Box’lar, kutudaki malzemeleri çocukların evde kolayca birleştirerek son dokunuşları yapabileceği özel ürünlerden oluşuyor.  Enfes içerikleriyle 23 Nisan miniklerine hitap eden ürünler, çocuklara özel olarak geliştirilmiş en sevilen menülerle sunuluyor. Kids Box No: 1 ile MSA Burger ve Çikolatalı Profiterol Kulesi ve frambuazlı limonata bir araya geliyor. Kids Box No: 2 ise Margherita Pizza, Kemiksiz Tavuk Kanatları, Kakaolu Dev Cookies Sandviç ve limonatadan oluşuyor. Ön hazırlığı MSA tarafından yapılmış yemek kitlerini kapsayan MSA Kids Box’lar, ürünlere özel hazırlama talimatlarını da içeriyor.

 

MSA kalite ve güvencesiyle günlük olarak hijyenik mutfaklarda hazırlanan Kids Box’lar, https://msabox.msa.com.tr üzerinden haftanın 7 günü sipariş edilebiliyor.   Saat 11.00’a kadar verilen siparişler aynı gün 12.00-18.00 saatleri arasında, 11.00’dan sonra verilen siparişler ise ertesi gün 12.00-18.00 saatleri arasında MSA’dan teslim alınabiliyor ya da eve teslim edilebiliyor. Ayrıca siparişler Fuudy App üzerinden de verilebiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Otkrıtiye Bankası’ndan 500 Milyon ABD Doları “Sürdürülebilir” Kredi AlacakÖnceki Haber

AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Otkrıtiye Bankası’nd...

Samsung ve TOÇEV’den anne ve babalara internetin kullanımı konusunda rehberlik edecek online platform!Sonraki Haber

Samsung ve TOÇEV’den anne ve babalara in...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar