Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

MSA çocuklarınızın mutfak aşkını ortaya çıkarmak için hazır!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MSA çocuklarınızın mutfak aşkını ortaya çıkarmak için hazır!
Okulların en keyiflisi tatilde açılıyor! Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) tarafından yeni menüler ve farklı reçetelerle sunulan Tatilin Okulu -Yaz Özel’de 9-14 yaş aralığındaki çocuklar 10 gün boyunca hem keyifli vakit geçirecek hem de mutfak hakkında birçok şey öğrenecekler. Siz de evinizin küçük şefine bu eşsiz deneyimi hediye ederek, ona hayatı boyunca hatırlayacağı harika bir mutfak deneyimi yaşatabilirsiniz!

Bu okul başka bir okul! Çünkü bu okul ‘Tatilin Okulu – Yaz’… Küçük ellerin büyük işler başaracağı, belki de gelecekteki kariyerlerinin temellerini atacağı bu eğitim, çocuklarınızın mutfağı en iyi şekilde keşfetmesi için kaçırılmayacak bir fırsat. Tam 10 gün boyunca mutfakta hijyen, güvenlik, sofra düzeni ve mutfak ekipmanı hakkında bilgi edinecek olan çocuklar; et ve deniz ürünleri, sushi, makarna ya da  roast beef gibi favori yemeklerini kendi elleriyle hazırlayarak eve minik şefler olarak dönecekler!

 

26 Temmuz - 06 Ağustos tarihlerinde 10.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan programın tüm detaylarına https://msa.com.tr/cocuklar-ve-gencler linkinden ulaşabilirsiniz. 

 

 

MSA Hakkında

2004 yılında kurulan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), verdiği ayrıcalıklı eğitim ile bugün dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında gösteriliyor. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir özel eğitim kurumu olan MSA, İngiltere kökenli CTH ve City & Guilds, İskoç SQA ve Pearson/Ed Excel tarafından onaylı Türkiye’deki tek eğitim kurumu. Turizm ve yiyecek-içecek sektörlerine tam donanımlı profesyoneller sağlamayı amaçlayan MSA, 2020 itibariyle yılda binin üzerinde yeni mezun veriyor. MSA’da profesyonel eğitimlerin yanı sıra her ay mutfak severlere özel workshop’lar düzenleniyor. MSA kampüsünde profesyonel aşçılık ve profesyonel pasta-ekmekçilik eğitim mutfakları, son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış profesyonel barista sınıfı, uygulamalı barmenlik ve miksoloji sınıfı, davet taleplerine yanıt verebilecek donanımlı bir catering mutfağı, mutfak severlere yönelik etkinlikler için tasarlanmış mutfaklar, konularına göre düzenlenerek inşa edilmiş uzmanlık mutfakları, mutfak prodüksiyonlarına özel tasarlanmış stüdyosu, seminer odaları, Türkiye’nin ilk ve tek mutfak oditoryumu, ‘Yeme - İçme Konulu Uzmanlık ve Nadir Eserler Kütüphanesi’ ve yiyecek - içecek tarihi konusunda özel bir koleksiyona sahip müzesi ile MSA Dükkân adlı MSA ürünlerinin satış alanı yer alıyor. Emirgan’daki Sakıp Sabancı Müzesi’nde faaliyet gösteren MSA’nın Restoranı ise, okulun devamı niteliğinde bir eğitim restoranı ve burada çalışan şef adayları, eğitmen şefleri önderliğinde harika lezzetlere imza atıyor. MSA, ayrıca MSA BOX hizmeti ile en sevilen lezzetlerin ev ortamında da kolayca hazırlanabilmesini sağlıyor. Ön hazırlığı MSA tarafından yapılmış, evde son haline getirilebilecek yemekler, pratik ürünler ve taptaze lezzetlerden oluşan menü https://msabox.msa.com.tr/ üzerinden incelenebiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taze Tüketilen Kurban Eti Sindirim Sorunlarına Neden OlabilirÖnceki Haber

Taze Tüketilen Kurban Eti Sindirim Sorun...

Türk Edebiyatının Değerli YarışmasıSonraki Haber

Türk Edebiyatının Değerli Yarışması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar