Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Modanisa’da Toygar Tan Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Modanisa’da Toygar Tan Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu
Türkiye’nin ilk uluslararası e-ticaret ve online giyim platformu Modanisa, Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Toygar Tan’ı getirdi. Tan, son olarak LC Waikiki bünyesinde Planlama ve Alokasyon Süreç ve Sistemleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütüyordu.5 kıtada 140 ülkeye gönderi yapan ve yıllık 250 milyon ziyaretçiye ulaşan Türkiye’nin ilk uluslararası ticaret ve online giyim platformu Modanisa, Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (Chief Merchandising Officer) görevine Toygar Tan’ı atadı.İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olan Toygar Tan, iş hayatına Eczacıbaşında başladı. Ardından Mavi Jeans’te Chief Supply Chain & Planning Officer ve Colins’te Global Merchandise Planning & Allocation Director olarak iş hayatını sürdüren Tan, son olarak LC Waikiki bünyesinde Planlama ve Alokasyon Süreç ve Sistemleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak yer aldı.Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

Türkiye’nin ilk uluslararası e-ticaret ve online giyim platformu Modanisa, Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Toygar Tan’ı getirdi. Tan, son olarak LC Waikiki bünyesinde Planlama ve Alokasyon Süreç ve Sistemleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevini yürütüyordu.

5 kıtada 140 ülkeye gönderi yapan ve yıllık 250 milyon ziyaretçiye ulaşan Türkiye’nin ilk uluslararası ticaret ve online giyim platformu Modanisa, Merchandiser Ekiplerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (Chief Merchandising Officer) görevine Toygar Tan’ı atadı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme alanında Yüksek Lisans derecesine sahip olan Toygar Tan, iş hayatına Eczacıbaşında başladı. Ardından Mavi Jeans’te Chief Supply Chain & Planning Officer ve Colins’te Global Merchandise Planning & Allocation Director olarak iş hayatını sürdüren Tan, son olarak LC Waikiki bünyesinde Planlama ve Alokasyon Süreç ve Sistemleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak yer aldı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Monster Ambassador Program’da başvuru dönemi devam ediyor!Önceki Haber

Monster Ambassador Program’da başvuru dö...

Aliağa Mevsimlik Çiçeklerle RenkleniyorSonraki Haber

Aliağa Mevsimlik Çiçeklerle Renkleniyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar