Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Milli Piyango’dan büyük ikramiye 20 milyon TL 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Piyango’dan büyük ikramiye 20 milyon TL 
​​​​​​​Sisal Şans, Milli Piyango’nun “19 Mayıs Özel Çekilişini” 19 Mayıs Çarşamba saat 15.30’da gerçekleştirecek. Özel çekilişin büyük ikramiyesi 20 milyon TL! Çekiliş, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak. 

Milli Piyango çekiliş sonuçlarına, çekilişin ardından https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/sonuclar adresinden ulaşılabilir. 

 Milli Piyango nasıl oynanır?

Oyunseverler, Milli Piyango biletlerini bayilerden, millipiyangoonline.com’dan veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından alabilirler.

 Milli Piyango oynamanın kuralları neler?

 

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılır; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılır!

 

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyango’da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor!

 

Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiyedir. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/kurallar adresinden ulaşmak mümkün. 

 

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

 

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri üyesi olunan “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

 

Dünya Piyango Birliği Üyesi Firma tarafından üretilen son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FilmBox ve FilmBox Extra Önceki Haber

FilmBox ve FilmBox Extra 

HEMŞİRELER GÜNÜ’NDE MESLEĞİN SORUNLARINA DEĞİNDİLER:Sonraki Haber

HEMŞİRELER GÜNÜ’NDE MESLEĞİN SORUNLARINA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar