Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Memleket Partisi Kuruluş Yıl Dönümü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memleket Partisi Kuruluş Yıl Dönümü

Kuruluşunun 1. yıl dönümü hazırlıklarına başlayan Memleket Partisi İzmir İlçe Başkanları, İl Başkanlığında bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı düzenledi.


Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz başkanlığındaki toplantıya örgütü bulunan tüm ilçe başkanları ve temsilcileri katıldı. 17 Mayıs 2021 günü Muharrem İnce önderliğinde kurulan Memleket Partisi 1. yaş gününü Ata’sının huzurunda kutlamaya hazırlanıyor. 17 Mayıs 2022 Salı günü Genel Başkan Muharrem İnce önderliğinde Anıtkabir’i ziyaret edecek olan Memleket Partililer, sonrasında Genel Merkez önünde buluşup 1. kuruluş yıl dönümlerini kutlayacaklar.


Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Cüneyt Oğuz; ‘Bugün İlçe Başkanlarımızla bir araya gelerek 17 Mayıs’ta yapacağımız kuruluş yıl dönümümüzün katılım planlamasını ve değerlendirmesini yaptık. Büyük mücadeleler verip çok önemli başarıları sığdırdığımız birinci kuruluş yılımızı geride bırakıyoruz, onurluyuz, gururluyuz. YSK tarafından geçtiğimiz 10 Mayıs Salı günü partimizin seçimlere katılma hakkı kazandığı resmen ilan edilmiştir. Bundan sonraki süreçte artık katılacak olduğumuz seçimlerde en yüksek oyu almak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyet tarihinde benzeri olmayan bir örgütlenme başarısı göstererek bu hakkı kazandığımız için ayrıca çok mutluyuz. Genel Merkezimizin davetlisi olarak 17 Mayıs Salı günü Ankara’da olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu ve ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu dönemde mütevazi ve yakışan bir şekilde kuruluşumuzu örgütlerimizle beraber kutlayacağız.’ diyerek sözlerini tamamladı.



Memleket Partililer kuruluş günü programı saat 15.30'da Anıtkabir ziyareti ile başlayıp sonrasında 16.30'da partinin Çankaya, Öveçler’deki  Genel Merkezi'nin önünde Genel Başkan Muharrem İnce’nin konuşması ve kokteyl programıyla sona erecek.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halkbank 2022 1. çeyrek finansal sonuçları açıklandıÖnceki Haber

Halkbank 2022 1. çeyrek finansal sonuçla...

Engelliler Haftası Aliağa’da KutlanıyorSonraki Haber

Engelliler Haftası Aliağa’da Kutlanıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar