Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

LÖSEV yurtdışı gezilerine devam ediyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LÖSEV yurtdışı gezilerine devam ediyor.

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Lösemi ile mücadele eden çocuklara destek vermek amacıyla Türkiye’nin farklı illerine geziler düzenlediği gibi Yurt dışı gezileri de düzenliyor. Fransa’nın başkenti Paris’e yapılan geziye, iyileşen ve tedavisinin son aşamasındaki 8 çocuk katıldı.

Disneyland, Asterix, Seine Nehri, Eyfel kulesi, Sacré-cœur Bazilikası, Louvre Müzesi, Versail Şatosu gibi Londra’nın sembol mekanlarının görüldüğü gezi, Femmes du Monde- Hanımeli Derneği Başkanı Pembe Hekimoğlu’nun destekleri ile gerçekleşti.

Heyecan ve Umut Dolu Geziler Devam Edecek

Geziyi düzenleyen LÖSEV yetkilileri ise projeyi şöyle anlattı: “LÖSEV olarak, uzun yıllar lösemi tedavisi görmüş ve bu mücadeleyi başarıyla tamamlamış çocuklarımıza umut ve sevgi sunmaya devam ediyoruz. 25. Yılımızı geride bırakırken, bu değerli çocuklarımızı onurlandırmak ve yaşamlarına unutulmaz anılar eklemek için özel bir yolculukla taçlandırıyoruz. Paris’e yapılan bu gezinin, çocuklarımıza kültürel deneyimler yaşatmanın yanı sıra dünyanın en büyüleyici şehirlerinden birini keşfetme fırsatı sunduğuna inanıyoruz. Ayrıca, bu seyahat, çocuklarımızın geleceğe dair daha büyük umutlar taşımalarına, hayata bağlanmalarına ve lösemiyle mücadeledeki kararlı duruşlarına yardımcı olacaktır. Çocuklarımıza yeni ufuklar kazandırmak için gezilerimize devam edeceğiz.” 

Lösemili çocuklara gönüllülerin ve bağışçıların destekleri ile unutulmaz bir gezi sunabildiklerini dile getiren LÖSEV yetkilileri, herkesi destek olmaya davet ediyor. Siz de lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukların gülümsemesine katkıda bulunmak isterseniz www.en.losev.org.tr adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabililir [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Liberty Golf Turnuvası 10 Mayıs ;ta BaşlıyorÖnceki Haber

Liberty Golf Turnuvası 10 Mayıs ;ta Başl...

Ekonomik güven endeksi Mart ayında 100,0 iken, Nisan ayında %1,0 oranında azalarak 99,0 değerini aldıSonraki Haber

Ekonomik güven endeksi Mart ayında 100,0...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar