Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Lincoln Electric Türkiye’den sağlam, çok yönlü ve kullanımı kolay yeni kaynak makinesi: INVERTEC 161S

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lincoln Electric Türkiye’den sağlam, çok yönlü ve kullanımı kolay yeni kaynak makinesi: INVERTEC 161S
Kaynak sektörünün lider kuruluşlarından Lincoln Electric Türkiye; invertör teknolojili yeni kaynak makinesi INVERTEC 161S’i piyasaya sürüyor. Taşınabilir boyutu ve tüm elektrodları kaynatabilme özelliği ile dikkat çeken ürün düşük enerji tüketimi ve yüksek çevrim süresine sahip. Bakım, endüstriyel, şantiye ve tersane gibi tüm profesyonel uygulamalar için ideal olan yeni INVERTEC 161S profesyonel bir kaynakçının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Makinenin yapısındaki mikrokontrolörler kaynak prosesini kontrol ederek yüksek performans sunarken kararlı bir ark sağlıyor. LIFT TIG+ özelliği sayesinde yumuşak başlangıç ve bitiş özelliği bulunan INVERTEC 161S’in ayrıca uzaktan kumanda ile izleme imkanı bulunuyor. INVERTEC 161S ve Lincoln Electric Türkiye’nin tüm yenilikçi ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiye www.askaynak.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak sektörünün lider kuruluşlarından Lincoln Electric Türkiye; invertör teknolojili yeni kaynak makinesi INVERTEC 161S’i piyasaya sürüyor. Taşınabilir boyutu ve tüm elektrodları kaynatabilme özelliği ile dikkat çeken ürün düşük enerji tüketimi ve yüksek çevrim süresine sahip. Bakım, endüstriyel, şantiye ve tersane gibi tüm profesyonel uygulamalar için ideal olan yeni INVERTEC 161S profesyonel bir kaynakçının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Makinenin yapısındaki mikrokontrolörler kaynak prosesini kontrol ederek yüksek performans sunarken kararlı bir ark sağlıyor. LIFT TIG+ özelliği sayesinde yumuşak başlangıç ve bitiş özelliği bulunan INVERTEC 161S’in ayrıca uzaktan kumanda ile izleme imkanı bulunuyor. INVERTEC 161S ve Lincoln Electric Türkiye’nin tüm yenilikçi ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiye www.askaynak.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Lincoln Electric Türkiye’nin yeni kaynak makinesi INVERTEC 161S de kaynak profesyonellerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. Makine; 40°C'de yüksek çevrim süresine sahipken, selülozik elektrodlar dahil her tip elektrodla kaynak yapma olanağı sunuyor. Jeneratörlü ortamlarda çalışmaya uygun olan INVERTEC 161S elektro şok riski olan ortamlarda da güvenliği artırmak için VRD işlevi gibi ek güvenlik özellikleri barındırıyor. 

 

PFC teknolojisine sahip kaynak makinesi; düşük akım tüketimi, enerji tasarrufu, düşük harmonik oluşumu ve kaynak ortamındaki karbondioksiti azaltıcı özellikleriyle dikakat çekiyor. Makine bu özellikleri sayesinde hem çevreye hem de yenilenebilir enerji kaynaklarının korunmasına önemli katkılar sunuyor. Hafif imalat, inşaat, tamir ve bakım, yerinde müdahale, hafif sanayi ve boru hattı onarımı gibi alanlarda kullanıma uygun olarak tasarlanan INVERTEC 161S taşınabilir boyutuyla en zorlu iş sahalarında bile kullanım kolaylığı sunuyor. INVERTEC 161S ve Lincoln Electric Türkiye’nin tüm yenilikçi ürünlerine www.askaynak.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yataş Grup’a İki Büyük Mükemmel Müşteri Deneyimi ÖdülüÖnceki Haber

Yataş Grup’a İki Büyük Mükemmel Müşteri...

Diz Kapağında Çıtırdamayla Birlikte Görülen Ağrı Eklem Kireçlenmesine İşaret Edebiliyor!Sonraki Haber

Diz Kapağında Çıtırdamayla Birlikte Görü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar