Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Limancılık sektöründe öncü uygulamaBorusan Limanı, B-İmza uygulaması ile sürdürülebilir adımlar atıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Limancılık sektöründe öncü uygulamaBorusan Limanı, B-İmza uygulaması ile sürdürülebilir adımlar atıyor

Türkiye’nin ilk yeşil / eko limanlarından olan Borusan Limanı, dijitalizasyon stratejisi doğrultusunda Borusan Limanı Bilgi Teknolojileri Ekibi tarafından hayata geçirilen B-İmza uygulaması ile sürdürülebilirliği destekliyor.

 

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Limanı, genel kargo, konteyner ve araç olmak üzere üç farklı faaliyet alanında konusunda uzman, deneyimli kadrosu ile Gemlik Bölgesi’nde dünya standartlarında hizmet veriyor. 

 

Borusan Limanı, mayıs ayı itibari ile hayata geçirdiği B-İmza uygulaması ile limancılık sektöründe dijitalizasyon çalışmaları ile ön plana çıkıyor. Borusan Limanı Bilgi Teknolojileri ekibi tarafından yaratılan B-imza uygulaması ile yıllık 62.000 sayfa kâğıdın çöpe gitmesi engellenerek, sürdürülebilirlik inisiyatiflerine katkı sağlanıyor. Bu teknoloji ile Borusan’ın sürdürülebilirlik stratejisi olan iklim, insan, inovasyon odak alanlarına da hizmet eden Borusan Limanı hem iklim hem de inovasyon başlığında bir projeye imza atmış oluyor.

B-imza uygulaması sayesinde limana giriş yapmak isteyen tedarikçi firmalar, daha önce kâğıt çıktı alarak sundukları belgeleri, dijital ortamda iletme imkânı elde ediyor. B-İmza sistemine yüklenen belgeler online onay mekanizmasından geçiyor, gerekli onaylar ise ziyaretçi firma çalışanlarının telefonlarına bildirim olarak iletiliyor. Proje ile kâğıt tüketimi son bulurken, tedarikçi çalışanlar ise imza ve bekleme olmaksızın limana giriş yapabiliyorlar.

 

Ürettiği dijitalizasyon projeleri ile liman içerisinde verimliliği destekleyen Borusan Limanı, aynı zamanda paydaşları için değer yaratan projeler üretiyor. Sürdürülebilirliği iş süreçlerine entegre etmenin önemli olduğunu belirten Borusan Limanı Genel Müdürü Hamdi Erçelik “Sürdürülebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda 2030 yılında karbon nötr olmayı, bu kapsamda birçok yenilikçi projeyi hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Sürdürülebilirlik stratejimiz olan iklim, insan ve inovasyonun iki odak alanına aynı anda hizmet veren bir proje gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Dijital dönüşümün tercih değil bir zorunluluk olduğu günümüzde B-İmza ile çevreyi korurken dijitalleşme sayesinde hem kurumumuza hem de paydaşlarımıza zaman kazandırmış oluyoruz” dedi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cinsellikle İlgili Yanlış İnanışlar Vajinismusa Yol AçabilirÖnceki Haber

Cinsellikle İlgili Yanlış İnanışlar Vaji...

Gölcük’te ulaşım güvenliği için kavşak düzenlemeleriSonraki Haber

Gölcük’te ulaşım güvenliği için kavşak d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar