Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Leyla’nın Büyük Acısı ve İntikam Kararı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Leyla’nın Büyük Acısı ve İntikam Kararı

GAİN’in olay yaratan dizisi #Etkileyici, bu Pazar günü izleyenleri gözyaşlarına boğan iki yeni bölümüyle yayındaydı. Aslıhan Malbora’nın performansıyla göz doldurduğu bölümlerde ünlü influencer Leyla, hayatının en zor döneminde çok büyük bir acı yaşadı.  Gerçeklikle bağını yitirmeye başlayan genç kadın, onu kendine getirecek bir mesajla adeta intikam yemini etti!

 

GAİN’in her hafta büyük bir merakla beklenen dizisi #Etkileyici, temposunu sürekli artırarak sona doğru yaklaşıyor. Gelecek hafta yayınlanacak sezon finalinden önceki iki bölümle adeta nefesleri kesen dizide bu pazar Leyla’nın kendi içinde yaşadığı çatışmaları ve “linç” kültürünün sanal ortamdan çıkıp gerçek hayatta onu nasıl da kıskıvrak yakaladığını izledik. 

 

Babasının ölüm kalım mücadelesi verdiği süreçte hastanenin çevresini saran basının sözlü tacizine maruz kalan Leyla, bu büyük baskı altında dahi bildiğinden şaşmayarak, babasının intiharına kendisinin sebep olduğuna yönelik sözlere, “Asıl siz sebep oldunuz” yanıtını vermesini bildi. 

 

Aile ve mahalle çevresinden de suçlayıcı bakışların hedefi olan Leyla, hayata tutunmak için bir sebebi kalmamışken, sürpriz bir mesajla yeniden kendine geldi. Genç kadın 8’inci bölüm sonunda adeta intikam yemini etti.

 

Paylaşılamayan bir sosyal medya hikayesi 

Influencer Leyla Demir karakterinin yaşadığı trajedileri ve ikilemleri büyük bir başarı ile ekrana yansıtmayı başaran Aslıhan Malbora, etkileyici performansıyla bu hafta izleyiciden büyük beğeni topladı. Gelecek bölümlerde Bertan Asllani’nin hayat verdiği futbolcu Emre Kunda ile aralarındaki savaşın nereye taşınacağı büyük merakla bekleniyor. 

 

#Etkileyici, ismi popüler futbolcu Emre Kunda ile bir skandala karışan influencer Leyla’nın, toplum ve basın tarafından linçe uğramasını konu ediniyor. Emre Kunda’nın geri adım atmamasıyla büyüyen olaylarla haksızlığa uğrayan Leyla, yaşadığı linç karşısında korkup geri adım atmayarak kendi bildiği yolu savunuyor ve toplumun ona dayattığı kadın rollerini reddederek kendi tarzında mücadele etmeyi seçiyor. Yönetmenliğini Hande Türkel, yapımcılığını Murat Cemcir üstlendiği #Etkileyici’nin çarpıcı senaryosunu ise Murat Kepez ve Zeynep Koçak kaleme aldı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fabiana Filippi’den Gelecegi Aydinlatma CagrisiÖnceki Haber

Fabiana Filippi’den Gelecegi Aydinlatma...

Continental’den yol güvenliğinde çığır açacak teknolojilerSonraki Haber

Continental’den yol güvenliğinde çığır a...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar