Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

KURAM Mesleki Sınav Merkezi projesinde yoğun mesai aralıksız sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KURAM Mesleki Sınav Merkezi projesinde yoğun mesai aralıksız sürüyor

Tarihi eserlerin restorasyonunda görev alacak çalışanları sertifikalandırmak amacıyla hayata geçirilecek olan “KURAM Mesleki Sınav Merkezi” projesinde Eylül ayı proje ilerleme toplantısında çalışmalara ilişkin son gelişmeler masaya yatırıldı. 

 

AB ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti tarafından desteklenen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi'nin Sözleşme Makamı; Operasyon Faydalanıcısı Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) olan KURAM Mesleki Sınav Merkezi projesinde Eylül ayı ilerleme toplantısı 1 Ekim’de gerçekleştirildi. 

 

Toplantıya faydalanıcı kurum Yeryüzü Mühendisleri Derneği (YYM) Başkanı Ömer Doğan, eş faydalanıcı kurum Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) yetkili temsilcisi Onur Şimşek, proje koordinatörü Ali Reyhan Esen, proje asistanı Merve Sena Kaymak, Muhasebeci(Bilgisayar Mühendisi) Furkan Kalkan, Expert-1 İrem Güzelaydın, Expert-5 Mohammad Eyad Kamacheh, Expert-3 Sinan Bakan, Expert-4 Fatih Özbaş, Proje Danışmanı-2 Suphi Saatçi, Proje Danışmanı-3 Zekai Celep, üniversiteden görevlendirilen Murat Yavuz gibi isimler katıldı. 

 

İlerleme toplantıları hız kesmeden sürecek

 

Proje asistanı Merve Sena Kaymak toplantıda Eylül ayı içerisinde düzenlenen çalıştaylar hakkında katılımcıları bilgilendirirken, UMS ve UY revizyonlarında son aşamaya gelindiğini ve ilerleme toplantısı raporlama çalışmalarının sürdüğünü aktardı. Kaymak, Ekim ayında proje ile ilgili farkındalık çalışmalarının süreceğini, ilerleme toplantılarına devam edileceğini, revize edilmiş UMS ve UY’lerin basımı ve ilgili taraflara dağıtımının gerçekleştirileceğini, örnek test sorularının Sektör Komitesi’nin onayına sunulması faaliyetinin tamamlanacağını ve pilot test faaliyetinin bu ay başlaması gerektiğini toplantı katılımcılarına aktardı. FSMVÜ tarafından görevlendirilen Murat Yavuz, 6 alanda soru hazırlığının devam ettiğini, bu alanlardaki sorular bitince üniversitenin sorumluluğunda olan tüm soruların tamamlanacağını aktardı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsung’un Eğlence Modu, yeni AR filtreleriyle dijital moda dünyasının kapılarını aralıyor Önceki Haber

Samsung’un Eğlence Modu, yeni AR filtrel...

MEDIAMARKT’TAN TÜRKİYE’YE 86’NCI MAĞAZASonraki Haber

MEDIAMARKT’TAN TÜRKİYE’YE 86’NCI MAĞAZA

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar