Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Körfez Atalar Parkında çalışmaları hızla devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Körfez Atalar Parkında çalışmaları hızla devam ediyor

Körfez Atalar Mahallesinde bulunan eski sahil parkında Büyükşehir tarafından yenileme çalışmasının ardından çevre düzenlemesi devam ediyor

 

Kocaeli’nin uzun sahil şeridine birçok park kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Körfez Atalar Mahallesi sahilindeki eski parkı yenileyerek, vatandaşların hizmetine sunacağı çalışmalara hızla devam ediyor. Vatandaşların yaz ve bahar aylarında deniz kenarında hoşça vakit geçirmesi için hazırlanan parkın son aşaması olan çevre düzenlemesine geçildi. Bittikten sonra modern bir hal alacak yeni sahil parkı toplamda 25 bin 500 metrekare alan üzerinde olacak.

 

ÇALIŞMALARIN DEVAM ETTİĞİ NOKTALAR VAR

Kocaeli Büyükşehir vatandaşların yaz aylarında kendini dışarıya atacağı park ve bahçelerin düzenleme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yakın zamanda başlatılan Körfez Atalar Mahallesi Sahil Parkı yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları hızlandı. Park ve Bahçeler ekibi proje içerisinde bulunan 80 metrekare büyüklükte mescit ve tuvalet imalatı çalışmalarını tamamladı. Dış cephesine iroko yalı baskı ahşap kaplama yapılacak. Yeşil alanların sulama sistemi montajına başlandı, toprak takviyeleri yapılıyor.

 

İÇ CEPHE İMALATINA BAŞLANACAK

Park içerisindeki anıt önünde yer alan granit küp taş meydan imalatı tamamlandı. Parkta yer alacak 5 adet Japon çatılı kameriye yerinin betonu atıldı, yürüyüş ara yolları ve park giriş yollarının süpürgeli beton imalatı tamamlandı. Bisiklet yolu imalatının yaklaşık 200 mt’lik kısmı tamamlandı, çalışmalar devam ediyor. Anıt ve büstlerin kaide beton imalatları yapıldı. Kafeterya binasının kenetli çatı imalatı ve dış cephe profil imalatı tamamlandı. Aynı zamanda iç cephe imalatına başlanacak.  Yaz aylarında vatandaşların rahatlıkla gezip vakit geçirebilmeleri adına çalışmalar son hızla devam ediyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hülya Koçyiğit’in Konuğu Defne Yalnız OlduÖnceki Haber

Hülya Koçyiğit’in Konuğu Defne Yalnız Ol...

TurkuazLab Projesinin kapanış konferansı düzenlendiSonraki Haber

TurkuazLab Projesinin kapanış konferansı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar