Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

KOÇTAŞ İLE ÖĞRENCİLER İÇİN EVLERDE VERİMLİ ÇALIŞMALARI OLUŞTURMAK ÇOK KOLAY!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOÇTAŞ İLE ÖĞRENCİLER İÇİN EVLERDE VERİMLİ ÇALIŞMALARI OLUŞTURMAK ÇOK KOLAY!

Koçtaş, yeni eğitim öğretim döneminin başladığı şu günlerde evlerde en verimli çalışma alanları oluşturmak için öneriler sunuyor.  Öğrencilerin rahatça çalışabileceği ve kendine zaman ayırabileceği bir odaya sahip olabilmeleri için aradıkları her şey Koçtaş mağazalarında, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında.

 

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste toplayan Koçtaş, ilkokuldan üniversiteye kadar tüm öğrencilerin ihtiyaç duyacağı ürün ve çözüm önerilerini bir arada sunuyor. Genç ve çocuk odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa, masa lambalarından saklama kutularına kadar birçok mobilya ve aksesuar ile evlerde düzeni değiştirerek daha verimli çalışma ortamları oluşturmak mümkün.

 

Öncelikli olarak en verimli çalışma alanını oluşturmak için evin hangi noktasının kullanılacağına karar vermek gerekiyor. Alana ve kullanım ihtiyacına uygun çalışma masası ve konforlu bir sandalye seçimi yapılabilir. Çalışma masası için yeterli alanı bulunmayanlar katlanır masa seçeneklerini de inceleyebilir. 

Koçtaş uzmanları, çalışma masalarının gün ışığından faydalanılacak şekilde konumlandırılmasını ve gerekli durumlarda ise masa aydınlatmalarının kullanılmasını tavsiye ediyor. Kitap, defter ya da diğer ihtiyaçların yanı başında olmasını isteyenler ise raflı çalışma masası seçeneklerini inceleyebilir. Eğer evde bir çalışma masası yoksa ve yemek masası gibi bir alanda ders çalışılacaksa sandalyenin daha konforlu olmasını sağlamak için sırt minderi gibi yardımcılardan destek alınabilir. 

Verimli çalışma için büyük öneme sahip olan çalışma lambası seçiminde ise ihtiyaç duyulan alanı aydınlatması ve ışığın istenilen alana yansıtılabilmesi için gövdesi veya başlığı ayarlanabilir masa lambaları tercih edilebilir. Çalışırken odaklanma sorunları yaşanmaması için çalışma alanında az ışık ya da çok parlak ışık yerine yumuşak beyaz ışık kullanılabilir. Uzun ömürlü olan ve akkor ampullere oranla çok daha tasarruflu bir kullanım sunan ve gözü yormayan LED ampuller alan aydınlatmasında tercih edilebilir.

 

Koçtaş uzmanları çalışma odasında ya da sadece masanın olduğu duvarda odaklanmayı kolaylaştıran ve yaratıcılığı artıran renklerin tercih edilmesini öneriyor. 

 

Düzensiz bir ortam dikkat dağınıklığına sebep olabiliyor. Bunun için Koçtaş uzmanları ders çalışılacak alanın ve çalışma masasının her zaman, özellikle de ders sırasında düzenli olmasını öneriyor.  Çalışma alanında düzeni sağlamak için kitaplık, raf ve saklama kutuları kullanılabilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ANNE ADAYININ DİŞ SAĞLIĞI BEBEĞİN GELİŞİMİNİ DE ETKİLİYORÖnceki Haber

ANNE ADAYININ DİŞ SAĞLIĞI BEBEĞİN GELİŞİ...

Cigna Türkiye Çalışanları ’Global Wellness Challenge’ Birincisi OlduSonraki Haber

Cigna Türkiye Çalışanları ’Global Wellne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar