Hatay
DOLAR26.8403
EURO28.7473
ALTIN1659.1

Kaspersky iHub, fintech, oyun ve akıllı ev B2C projelerinde çalışan şirketler için yeni bir program başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaspersky iHub, fintech, oyun ve akıllı ev B2C projelerinde çalışan şirketler için yeni bir program başlattı
Kaspersky Innovation Hub (iHub), fintech, oyun ve geleceğin evleri alanlarında tüketici projeleri geliştiren teknoloji girişimleri ve şirketler için beşinci Açık İnovasyon Programını duyurdu. Katılımcılar bu sayede iş fikirleri hakkında uzman bir değerlendirme alabiliyor, Kaspersky müşterilerine ve satış kanallarına erişebiliyor ve küresel siber güvenlik ve dijital gizlilik şirketiyle uzun vadeli ortaklık kurabiliyor. 2021 yılı boyunca başvuruları kabul edecek olan programın tüm detayları kas.pr/futusolves adresinde mevcut.

Kaspersky Innovation Hub (iHub), fintech, oyun ve geleceğin evleri alanlarında tüketici projeleri geliştiren teknoloji girişimleri ve şirketler için beşinci Açık İnovasyon Programını duyurdu. Katılımcılar bu sayede iş fikirleri hakkında uzman bir değerlendirme alabiliyor, Kaspersky müşterilerine ve satış kanallarına erişebiliyor ve küresel siber güvenlik ve dijital gizlilik şirketiyle uzun vadeli ortaklık kurabiliyor. 2021 yılı boyunca başvuruları kabul edecek olan programın tüm detayları kas.pr/futusolves adresinde mevcut.

Kendini daha iyi ve daha güvenli bir dünya inşa etmeye adayan Kaspersky, bu hedeflere ulaşmanın en iyi yolunun iş birliği ve destek olduğuna inanıyor. Şirket, iHub ve Açık İnovasyon Programı dahilinde yeni ortak iş faaliyetleri arayışında açık programlar düzenleyerek gelecek vaat eden teknoloji projeleriyle iş birliğini teşvik ediyor. Bu konuda yapılan en son başvuru çağrısı, Kaspersky'nin benzersiz bir kullanıcı deneyimi aracılığıyla yeni tüketici çözümleri sunarken, sınıfının en iyisi siber güvenlik korumasını özünde birleştirme hedefine ulaşmak için B2C çözümleri etrafında oluşturuldu.

Kaspersky Startup Etkileşimden Sorumlu Başkan Andrey Nikonov, şunları söylüyor: “Günlük hayatımızda devam eden dijitalleşmesinin ortasında giderek daha fazla insan, finans, eğlence ve ev içi rutinlerini yönetmek için teknolojinin rahatlığını tercih ediyor. Kaspersky, duyurduğu yeni maliyetsiz ve öz sermayesiz program aracılığıyla hızla genişleyen tüketici teknolojilerinin yaratıcılarıyla ortaklık kurmayı amaçlıyor. Böylece bunların ortaya koyduğu tüm olasılıklar her birimiz için fırsat haline geliyor. Girişim kapsamında başvuru sahipleri projelerini değerlendirme, karşılıklı kavram ispat (PoC) prosedürleri başlatma, ürün ve hizmetlerine yönelik talepleri gerçek Kaspersky müşterileriyle test etme, potansiyel yatırımcılar için demo günleri düzenleme ve hatta onlarla birlikte işlerini geliştirme şansına sahip olacaklar.” 

iHub, Kaspersky'nin büyüme stratejisinin hayati bir unsuru olarak şirketin ana işini destekleyecek ve ürün portföyünü genişletecek yenilikleri çekmek için kuruldu. Ayrıca bağımsız projelerin geniş kitlelere ulaşmasına, farkındalığı artırmak ve ölçeği büyütmek için Kaspersky iş ortağı ağlarına erişmesine yardımcı oluyor. iHub'ın 2019 yılında başlattığı Açık İnovasyon Programı kapsamında dört tur startup programı gerçekleştirildi. Genel olarak, iHub etkinlikleri dünyanın her yerinden 1500'den fazla başvuru çekti ve 57 proje demo günü finalisti oldu. Bunlardan 18'i için PoC süreci başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ALİ BABACAN: ‘Esas siz kusura bakmayın Sayın Erdoğan, yasaklarla sanatı ve toplumu şekillendiremeyeceksiniz’Önceki Haber

ALİ BABACAN: ‘Esas siz kusura bakmayın...

Sınav kaygısı ile baş etmenin yollarıSonraki Haber

Sınav kaygısı ile baş etmenin yolları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar